چرا همسران در زندگي زناشويي دچار تنوع طلبي جنسي مي شوند؟
جمعه 17 دي 1395 - 2:46:48 AM
چه خبر - تنوع طلبي جنسي، خطرناک ترين آسيب زندگي زناشويي

هشت سال از زندگي مشترکمان گذشته بود،صاحب دو دختر بوديم و زندگي ساده و خوبي داشتيم،تا اينکه متوجه شدم همسرم به من خيانت مي کند. خيلي ناراحت شدم و انگار تمام ديوارهاي خانه روي سرم خراب شد.همان موقع درخواست طلاق دادم و شش ماه بعد،يک زن مطلقه بودم.حالا ساعت ها اما و اگرهاي مختلف ذهنم را مشغول مي کند.اينکه اگر بيشتر حواسم به همسرم بود، چه مي شد؟ اگر غرق در کار نمي شدم؟ اگر کمي ديرتر درخواست طلاق مي دادم و مهم تر از همه، اينکه اگر همسرم به زن و زندگي اش پايبند بود و آنقدر زود اسير هوا و هوسش نمي شد، شايد...

موضوع تمايلات جهت دار از موارد با‌ اهميت يک زندگي سالم و شيرين است. وجود تمايل،نشانه تداوم و استمرار رابطه است؛ در بحث تمايل روابط زناشويي و لذت هاي مربوط به آن، فقط يک جنبه از تمايل و کشش مطرح مي‌شود، ويژگي اينگونه ارتباطات سالم، انتشار همان هورمون هايي است که در سطوح متفاوت جسم و جان آدمي آزاد شده و سلامتي و دلخوشي او را براي مدت زماني به سطح بالايي افزايش مي دهد و در اين ميان حضور و وجود تمايلات ديگر مثل مراعات، احترام، شايستگي و اخلاق، در تداوم اين سرخوشي و سلامتي از نقش و تاثير بسيار بالايي برخوردارند.

در اين بررسي که نتيجه گفت وگوها، مطالعات و گزارشات به انجام رسيده در ارتباط با زناشويي و نقش تنوع طلبي جنسي از جانب همسران است،مباحث جالبي مورد توجه است.

انديشمندان و علماي اجتماعي و انساني و بالاخص آناني که در زمينه عشق، خانواده و تعليم وتربيت کار کرده اند، بر اين باورند که براي ساختن و نگهداشت يک خانواده و يک زندگي سالم،وجود رابطه زناشويي ارضا کننده بين همسران،نه تنها سبب کاهش تنش ها و استرس ها شده، بلکه نوعي خاص از سلامتي و دلخوشي را که سبب تعادل فشار خون و استحکام سيستم ايمني بدن مي شود را فراهم مي آورد، برخورداري فرد از اين دو مزيت جسمي، سبب افزايش اعتماد و عزت نفس در شخص شده و به گسترش فضاي شادي و صميميت در خانواده کمک مي کند.

خيانتي که ابتدا در ذهن است

بررسي ها گوياي آن است که بعضي از زنان شوهردار، به ويژه در شهرهاي بزرگ و کلانشهرها (چيزي حدود 20 درصد) به خاطر عدم کيفيت و کميت روابط زناشويي با همسرانشان، در ابتدا از منظر فکري و تمايلي و سپس به صورت مشخص به سمت مباحث فرازناشويي کشيده مي شوند و بدتر از آن مردان هستند (حتي تا 55 درصد آنها)، خيلي راحت تر و زودتر از زنان به برقراري ارتباطات فرا زناشويي مبادرت مي کنند. همانگونه که گفتيم، مشکل تنوع طلبي جنسي، از جمله موضوعاتي است که متاسفانه گريبان همه جوامع را گرفته ، اين مورد به ويژه در بين زنان ازدواج کرده و کمي مسن تر و همچنين مردان متاهل و برخوردار از وضعيت مطلوب نيز ديده مي شود؛ در اين ميان سه موضوع بسيار با اهميت که عدم توجه به آنها سبب گسترش تنوع طلبي جنسي مي شود، عبارتند از :

1 - ناتواني جنسي
2- عدم رضايت جنسي
3- تفاوت کلي در فکر و انديشه (عدم تمايل)

عوامل اصلي تنوع طلبي جنسي

مي توان گفت، جو آسيب ديده خانواده، کج رفتاري هاي اجتماعي ، هيجانات کاذب، دست نيافتن به روياهاي پس از ازدواج و مواردي از اين قبيل، از عوامل اصلي در ايجاد و گسترش روابط نامناسب و نهايتا تنوع طلبي جنسي است.

از جمله موارد ديگر که در گسترش روابط نامناسب و بي تفاوتي ها تاثير بسزايي داشته ، شکل گيري و گسترش خانواده توافقي است، خانواده اي که همه دانسته يا ندانسته به اين توافق ضمني دست يافته اند که در امور همديگر مداخله نکنند، حساس نشوند و بگذارند هر کس زندگي اش را بکند و به همين دليل است که اين روزها، اين جملات و کلمات را زياد و همه روزه از زبان همسران به اصطلاح راحت، متجدد و تازه به دوران رسيده، مي شنويم:

- بگذار بچه ها کار خودشان را بکنند و ما کار خودمان را
- چکارشان داري؟
- دنياي آنها با ما فرق مي کند
- زياد هم سخت نبايد گرفت
- دنيا، دنياي تعامل، راحتي، مثبت نگري و سخت نگرفتن است، (برداشت هاي اشتباه از مفاهيم درست)
و...

ضمن آنکه بحث بيماري ها و مشکلات جنسي و زناشويي را نبايد فراموش کرد، در همين راستا تعداد زيادي از پزشکان، اورولوژيست ها و روانپزشکان معتقدند که بيش از 40 درصد مردان و 48 درصد از زنان با مشکل حاد و مايوس کننده سردمزاجي و ناتواني جنسي مواجهند و اينگونه اميال و رفتارها اصولا ناشي از اختلالات عصبي، هورموني، آناتوميک، عروقي و مهم تر از همه سبک زندگي است و اين بسيار تاسف آور است؛زيرا ناتواني فرد در برقراري ارتباط مطلوب زناشويي، فشار زيادي را به روح و روان همسران وارد مي آورد، اگر بتوانيم با ياددهي و آموزش گسترده شيوه و سبک زندگي و همچنين تغيير و تحول در ديدگاه و نگرش همسران و ديگران نسبت به موضوعات با اهميت جنسي و زناشويي اقدام کنيم، گامي بزرگ در راه رهايي انسان از قيد تنوع طلبي جنسي و هوسراني هاي لجام گسيخته برداشته ايم و اين خيلي خوب است.



منبع : روزنامه نسل فردا

http://www.CheKhabar.ir/News/50350/چرا همسران در زندگي زناشويي دچار تنوع طلبي جنسي مي شوند؟
بستن   چاپ