اين رژيم لاغري خطرناک است، مراقب باشيد!!
سه شنبه 7 دي 1395 - 12:46:59 PM
چه خبر - خطرات رژيم لاغري اتکينز

رژيم پر پروتئين (اتکينز) با اين که سبب سيري زود هنگام و لاغري مي شود ولي خطر ابتلا به بيماري هاي قلبي و عروقي را هم افزايش مي دهد. حسين ايماني متخصص تغذيه و رژيم درماني و عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي تهران بيان کرد: متاسفانه مدتي است که افراد براي لاغري و داشتن اندامي زيبا از رژيم اتکينز پيروي مي کنند که شامل مقادير زيادي از محصولات پروتئيني است.

وي با اشاره به اين که پروتئين هاي حيواني ( مرغ و به ويژه گوشت قرمز) سرشار از اسيدهاي چرب اشباع و ترانس است، اظهار کرد: با مصرف بيش از حد اين مواد، به ميزان زيادي مواد سمي مانند اوره و کراتينين در بدن توليد مي شود و خطر ابتلا به بيماري هايي مانند نقرس و نارسايي کليه به طور چشمگيري افزايش مي يابد.

اين متخصص تغذيه و رژيم درماني با اشاره به اين که چربي هاي موجود در برنامه غذايي به سه دسته اشباع، pufa و mufa تقسيم بندي مي شود، عنوان کرد: چربي هاي اشباع فاقد پيوند دوگانه است و يکي از چربي هاي مضر براي بدن محسوب مي شود و مصرف مداوم آن ها افزايش کلسترول بد خون(ldl) را به دنبال دارد.

ايماني درباره چربي هاي pufa افزود : اين چربي ها داراي چندين پيوند دوگانه در ساختار خود است. از مزاياي استفاده طولاني مدت از آن ها مي توان به کاهش چربي مضر خون (ldl) اشاره کرد.اين دسته از چربي ها در منابع گياهي يافت مي شود.

وي تصريح کرد: چربي هاي با يک پيوند دوگانه(mufa) به کاهش کلسترول بد( ldl) و افزايش کلسترول خوب(hdl) خون منجر مي شود. اين متخصص تغذيه و رژيم درماني با بيان اينکه افرادي که رژيم پر پروتئين و سرشار از گوشت مصرف مي کنند احتمال ابتلا به بيماري هاي قلبي و عروقي(انسداد عروق کرونر قلبي و گرفتگي رگ ها) در آن ها افزايش پيدا مي کند، تاکيد کرد: مواد گوشتي حاوي اسيد هاي چرب ترانس است که سبب کاهش (hdl) و افزايش(ldl) مي شود. به طور کلي پروتئين ها حدود 15 تا 20، کربوهيدرات ها 50 تا 60 و چربي ها 30 درصد از رژيم غذايي روزانه افراد را به خود اختصاص مي دهد.



منبع : khorasannews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/49626/اين رژيم لاغري خطرناک است، مراقب باشيد!!
بستن   چاپ