مصرف مکرر آبميوه هاي صنعتي شما را به کدام بيماري ها مبتلا مي کند؟
يکشنبه 21 آذر 1395 - 10:47:15 AM
چه خبر - چرا نبايد آبميوه صنعتي يا پاکتي بخوريد؟

مواد تشکيل دهنده آبميوه هاي صنعتي چيست؟

خديجه رحماني متخصص تغذيه بيان کرد: آبميوه‌هاي صنعتي حاوي مقادير زيادي مواد قندي و مقادير ناچيزي ويتامين و مواد آنتي‌اکسيداني هستند. اين آبميوه ها از نظر ميزان قند مشابه نوشابه ها هستند.

قسمت عمده قند موجود در آبميوه هاي صنعتي را فروکتوز تشکيل مي دهد. کبد تنها عضوي است که مي تواند مقادير محدودي از اين قند را متابوليزه کند. بنابراين با نوشيدن آبميوه کبد قادر به تجزيه اين مقدار زياد فروکتوز نيست و مازاد اين قند را به چربي تبديل مي کند.

مصرف مکرر آبميوه هاي صنعتي شما را به کدام بيماري ها مبتلا مي کند؟-چاقي و اضافه وزن-سندروم مقاومت به انسولين-ديابت-فشار و چربي خون-ناراحتي هاي قلبي و عروقي -سرطان

مالون دي آلدهيد موجود در آبميوه هاي صنعتي چيست؟ و چه خطراتي دارد؟

رحماني با بيان اينکه يکي از مواد مضر در آبميوه هاي صنعتي ترکيبي پراکسيدي به نام مالون دي آلدهيد است. اين ترکيب عامل راديکال آزاد است که مي تواند در بروز بيماري هاي مزمن، التهابي، سرطان و ناراحتي هاي قلبي و عروقي نقش داشته باشد.ترکيبات پراکسيدي همچنين مي توانند آسيب هاي زيادي را به پوست و مو وارد کنند در حالي که ميوه هايي که سرشار از ويتامين c هستند خاصيت آنتي اکسيداني دارند. همچنين ترکيبات رنگي موجود در ميوه به عنوان فيتوکميکال ها در پيشگيري از راديکال آزاد تاثير چشمگيري دارند.

چه کساني نبايد آبميوه هاي صنعتي بخورند؟

افراد در معرض خطر يا کساني که سابقه بيماري هايي مانند چاقي و اضافه وزن، فشار و چربي خون، سرطان و ناراحتي هاي قلبي و عروقي در بستگان درجه يک آن ها وجود دارد، بهتر است ميوه هاي طبيعي را جايگزين آبميوه هاي صنعتي کنند.

برتري آبميوه هاي طبيعي بر آبميوه هاي صنعتي چيست؟

افراد بايد آبميوه تازه خانگي را مصرف کنند زيرا ماندن طولاني‌مدت آبميوه زمينه رشد ميکروب هاي بيماري‌زا را فراهم مي کند که منجر به اختلالات گوارشي مي شود. همچنين فيبر بالاي موجود در ميوه ها کاهش عوارض ناشي از مصرف بيش از حد فروکتوز را سبب مي شود.



منبع:yjc.ir



http://www.CheKhabar.ir/News/48517/مصرف مکرر آبميوه هاي صنعتي شما را به کدام بيماري ها مبتلا مي کند؟
بستن   چاپ