براي جلوگيري از سرطان روزانه چقدر ميوه و سبزي بخوريم؟
پنجشنبه 18 آذر 1395 - 7:46:35 PM
چه خبر - تاثير ميوه و سبزي بر سرطان

دکترمهناز ايلخاني مديربازآموزي دانشکده پرستاري-مامايي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي، با بيان اينکه 20 تا 40 درصد بيماران مبتلا به سرطان دچارکاهش وزن و بي اشتهايي مي شوند،گفت:مصرف حداقل 5 وعده ميوه و سبزي در روز نقش بسزايي در کاهش احتمال بروز سرطان روده دارد.

دکترمهناز ايلخاني در آستانه برگزاري سمينار يکروزه تغذيه در سرطان گفت: کاهش وزن و بي اشتهايي موجب کاهش سيستم ايمني بدن و توان مقابله بيمار در برابر بيماري مي شود، به همين دليل نيازاست پزشکان از جمله پرستاران نسبت به نوع تغذيه بيماران مبتلا به سرطان آگاه باشند. وي با توجه به افزايش شيوع ابتلا به سرطان در کشور، يادآور شد: اطلاع رساني در خصوص اهميت نقش تغذيه در سرطان مي تواند نقش بسزايي در پيشگيري از آن داشته باشد.

ايلخاني بيان کرد که تغذيه نقش بسزايي در پيشگيري و بهبود وضعيت بيماران مبتلا به سرطان دارد. بيماران مبتلا به سرطان در دوره درمان به دليل مصرف دارو، شيمي درماني و راديوتراپي دچار بي اشتهايي، کاهش وزن، تهوع و ... مي شوند به همين دليل نياز است تا بيماران، خانواده آنها و ارائه دهندگان خدمات درماني نسبت به تغذيه سالم در اين بيماران آشنا شوند. به تمام افراد و به خصوص بيماران مبتلا به سرطان توصيه مي‌شود براي پيشگيري و بهبود وضعيت به مقدار فراوان ميوه و سيزيجات تازه مصرف کنند.

مدير بازآموزي دانشکده پرستاري - مامايي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي در بخش ديگري از سخنانش با توجه به برگزاري سمينار يکروزه تغذيه در سرطان، گفت: اين سمينار 18 آذر با هدف افزايش آگاهي پرستاران، ماماها و زيرگروه ها در دانشکده پرستاري - مامايي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي برگزار مي شود.




منبع:salamatnews.com



http://www.CheKhabar.ir/News/48336/براي جلوگيري از سرطان روزانه چقدر ميوه و سبزي بخوريم؟
بستن   چاپ