چرا بعضي زنان به رابطه جنسي علاقه ندارند؟
پنجشنبه 11 آذر 1395 - 8:46:47 AM
چه خبر -

تمايل برخي زنان به برقراري رابطه ي جنسي بسيار کم است که اين مساله علت هاي مختلفي دارد. در اينجا به برخي علت ها و برخي راهکار ها براي حل اين مشکل اشاره شده است

تمايل جنسي زنان به طور طبيعي در طول ساليان زندگيشان در نوسان است. با آغاز يا پايان رابطه يا تغييرات اصلي زندگي مانند بارداري، يائسگي يا بيماري کم و زياد مي شود. برخي داروهاي ضدافسردگي هم موجب کم شدن تمايل جنسي زنان مي شود.

اگر شما تمايل کمي به رابطه ي جنسي داريد به طوري که موجب نگراني و ناراحتي شما شده است، ممکن است دچار اختلالات جنسي شده باشيد.

اگر شما به دليل کمبود ميل جنسي تان اذيت ميشويد، تغييراتي در سبک زندگي بوجود آوريد تا رابطه جنسي تان به ميزان نرمال و عادي برگردد.

علائم: اگر کمتر از همسرتان علاقمند به برقراري رابطه ي جنسي هستيد و اين در حالي است که هيچ کدام از شما نسبت به هم سن و سالانتان به اين جهت خيلي متفاوت نيستيد ممکن است شرايط رواني مانند اضطراب يا افسردگي باعث بروز چنين رفتاري شده باشد.

البته تعريف مشخصي براي کم بودن تمايل به رابطه ي جنسي وجود ندارد. چرا که از زني به زن ديگر متفاوت است.

چه زماني بايد به پزشک مراجع کرد

اگر به دليل کم بودن تمايل جنسيتان ارتباط شما و همسرتان دستخوش ناراحتي شده، به پزشک خود مراجعه کنيد. ممکن است با تغيير داروهاي ضد افسردگيتان به همين سادگي مشکل شما رفع شود.

تمايل يک زن به رابطه ي جنسي ارتباط متقابل و پيچيده اي با بسياري از عوامل دارد. که شامل علت هاي فيزيولوژيک،جسماني و عاطفي و تجارب، اعتقادات، سبک زندگي و رابطه ي کنوني مي باشد. اگر شما در هر کدام از اين جنبه ها مشکلي داريد، مي تواند بر تمايلات جنسي شما تاثير بگذارد.

علت هاي فيزيولوژيک

مسائل جنسي: اگر شما در طول رابطه درد داريد يا نمي توانيد ارضا شويد همين مساله مي تواند موجب شود که تمايل شما به رابطه ي جنسي کم شود.

بيماري هاي پزشکي: سرطان، قند، فشار خون بالا، بيماري هاي عصبي و بيماري هاي مربوط به قلب و عروق موجب کم شدن تمايل شما به برقراري رابطه ي جنسي مي شود.

الکل: الکل زياد موجب از بين رفتن و تباهي تمايلات جنسي مي شود.

عمل جراحي: هر نوع عمل جراحي در سينه ي شما يا ديگر بخش هاي بدن شما ممکن است به کم شدن تمايل شما به برقراري رابطه ي جنسي شما منجر شود.

خستگي مفرط: به خاطر مراقبت از والديني که سن و سال بالايي دارند يا بچه هاي کوچک نيز مي تواند منجر به کم شدن تمايلات جنسي شما شود.

تغييرات هورموني:

يائسگي: کم شدن سطح استروژن در طول دوران يائسگي منجر به کم شدن تمايلات جنسي مي شود. البته در دوران يائسگي ممکن است که زنان افزايش تستوسترون را نيز تجربه کنند که تستوسترون همانطور که مي دانيد موجب افزايش تمايلات جنسي هم در مردان و هم در زنان مي شود.

بارداري و شيردهي به کودک: تغييرات هورموني در طول دوران بارداري، درست بعد از بچه دار شدن و در طول دوران شير دهي مي تواند تغييراتي در تمايلاتي جنسي به وجود آورد. خستگي، تغيير درتصوير ذهنيتان از خودتان، فشار مراقبت از بچه همه در تمايلات جنسي تاثير دارند.

دلايل روانشناختي:

دلايل روانشناختي بسياري نيز منجر به کم شدن تمايل جنسي ميشوند مانند:

مسائل مربوط به سلامت روان، مانند فشار عصبي يا افسردگي

استرس مانند استرس کاري يا مالي

تصوير ضعف جسماني

تجربه ي سوء استفاده ي جسمي يا جنسي

مشکل داشتن در رابطه نيز مي تواند منجر به کم شدن تمايل به رابطه ي جنسي در زنان شود

کم بودن رابطه با همسرتان

جرو بحث هاي حل نشده

عدم اعتماد به همسر

درمان هاي خانگي

سبک زندگي درست مي تواند تغييرات زيادي در رابطه ي شما ايجاد کند.

ورزش: اروبيک منظم مي تواند قواي شما را افزايش دهد، تصوير ذهني شما را از خودتان بهبود بخشد، مود شما را بهبود بخشد، تمايل جنسي شما را زياد کند.

کم کردن ميزان استرس: راهي براي برخورد با استرس کاري بيابيد.

با همسرتان رابطه برقرار کنيد: صادق بودن با همسر و بهبود بخشيدن رابطه ميتواند به رابطه ي جنسي بهتر بيانجامد و مشکل عدم تمايل شما را به برقراري رابطه ي جنسي حل کند.

زمانهايي را براي خلوت با همسرتان اختصاص دهيد: اين امر به بهبود روابط شما و حل مشکل شما کمک مي کند.

در موقعيت هاي روابط جنسي تان تنوع دهيد: تغيير زمان و مکان و موقعيت مي تواند به شما کمک کند.



منبع: salamaneh.com

http://www.CheKhabar.ir/News/47790/چرا بعضي زنان به رابطه جنسي علاقه ندارند؟
بستن   چاپ