پيراهن مشکي در قبضه چين و ترکيه
چهارشنبه 10 آذر 1395 - 1:38:23 PM
چه خبر - در ماه هاي محرم و صفر با توجه به تقاضاي بالا براي خريد پيراهن مشکي، به جاي توليد کننده داخلي بيشترين سود نصيب توليدکنندگان چين و ترکيه شد. رئيس اتحاديه پيراهن دوزان در خصوص وضعيت بازار پيراهن مشکي در ماه هاي اخير گفت: مهمترين معضل توليد کنندگان واردات بي رويه پيراهن به کشور است.وي افزود: تا سالهاي پيش واردات بصورت غيرقانوني صورت مي گرفت اما اکنون بطور کاملا قانوني پيراهن وارد کشور مي شود.

دروديان واردات را موجب تعطيلي واحد هاي توليدي زيادي عنوان کرد و اظهار داشت: بيشتر واردات از کشورهاي چين و ترکيه انجام مي شود و به تازگي ايجاد فروشگاه هاي زنجيره اي و پخش پوشاک خارجي تضعيف توليد داخلي را به دنبال داشته است.

رئيس اتحاديه پيراهن دوزان با اشاره به نبود حمايت دولت از توليدات داخلي بيان کرد: برخي به جهت فرار از ماليات و هزينه هاي جاري به فروش پيراهن مشکي از طريق فضاي مجازي روي آورده اند که اين امر به توليدکنندگان اين صنف ضربه وارد کرده و بايد با آنها برخورد جدي صورت گيرد.

وي ضمن بيان توانمندي و ظرفيت بالاي توليدکنندگان داخلي در توليد پيراهن گفت: اگر مواد اوليه با قيمت مناسب به توليدکننده داخلي برسد آنها قادرند پيراهن هايي با کيفيت و با دوخت سطح اول اروپا توليد کنند.

وي در پايان تاکيد کرد: بازار پيراهن بويژه پيراهن مشکي به شدت تحت تاثير واردات بوده و به جهت قيمت پائين نمونه خارجي رقابت پذيري عملا امکان پذير نيست.

لزوم حمايت از توليد داخلي

جواد دروديان رئيس سابق اتحاديه پيراهن دوزان در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران جوان در مورد فروش پيراهن مشکي در ماه هاي محرم و صفر اظهار داشت: با توجه به اينکه تقاضاي پيراهن مشکي فقط در ايام خاص صورت مي گيرد لذا تمامي توليدکنندگان درصددند تا توليد خود را در همين ايام به فروش برسانند.

وي افزود: اما واردات پيراهن از کشورهاي ديگر مانع آن شده تا توليدکنندگان با خيال آسوده به فکر توليدات خود باشند.

رئيس سابق اتحاديه پيراهن دوزان با اشاره به لزوم حمايت از توليدات داخلي در راستاي اقتصاد مقاومتي بيان کرد: ماليات برارزش افزوده،بيمه کارگري و هزينه هاي بالاي توليد از مشکلات توليد کنندگان بوده که دولت بايد در رفع آنها اقدامات لازم را مبذول دارد و مهمتر از آن واردات را کاهش دهد.

دروديان به تفاوت قيمت پيراهن خارجي و ايراني اشاره و تصريح کرد: توليدکننده خارجي با حمايت دولت خود به راحتي بازار ايران را در دست دارد اما توليدکننده ايراني دائما با نهادهاي مختلف نظارتي و قانوني در کشمکش بوده که حاصل آن تعطيلي واحدهاي توليدي و رکود در بازار است.

وي در پايان تاکيد کرد: رکود اقتصادي در کشور بر روي اکثر کارگاهها و واحدهاي توليدي تاثير گذاشته و ادامه روند فعلي فقط به نفع توليدکنندگان خارجي است.




منبع: باشگاه خبرنگاران


http://www.CheKhabar.ir/News/47762/پيراهن مشکي در قبضه چين و ترکيه
بستن   چاپ