وزن مرغ مصرفي سالم بايد چند کيلو باشد؟
يکشنبه 7 آذر 1395 - 8:47:57 AM
چه خبر -

دکتر محمد کاظم زاده با اشاره به آغاز طرح ملي ارائه مرغ متناسب با استاندارد(800تا1200گرم) در کشور توسط وزارت جهاد کشاورزي گفت: در اين طرح توليد کنندگان گوشت مرغ ملزم به رعايت اندازه زير 1800 گرم هستند که در صورت تحقق اين امر به علت تجمع چربي کمتر درمرغ ها به طور قطع در سلامتي مردم تاثير گذار خواهد بود.

وي در ادامه به فوايد گوشت مرغ اشاره کرد و افزود: مرغ منبع خيلي خوب پروتئين است و 120 گرم آن حدود 70 درصد نياز پروتئين بدن را برآورده مي ‏سازد، گوشت مرغ همچنين يک منبع خوب سلنيوم و براي سلامتي انسان داراي اهميت ويژه و اساسي است. سلنيوم يکي از اجزاي بسيار مهم واکنش‏هاي متابوليکي در بدن و شامل متابوليسم هورمون ‏هاي تيروئيدي ، سيستم دفاعي آنتي اکسيداني و سيستم ايمني است. مطالعات گوناگون نشان داده که بين بروز سرطان ‏ها و دريافت سلنيوم يک ارتباط مهم وجود دارد. سلنيوم مانع سرطان مي ‏شود.

دکتر کاظم زاده اظهار کرد: افرادي که مي ‏خواهند مقدار چربي غذاي ‏شان را کم کنند، مي ‏توانند از گوشت مرغ استفاده کنند. لخم ‏ترين قسمت گوشت مرغ، گوشت سينه‏ است که در مقايسه باران، چربي اش نصف است.گوشت مرغ در مقايسه با گوشت گاو، چربي اشباع کمتري دارد. ولي پوست مرغ داراي مقدار زيادي چربي اشباع است و به همين دليل قبل از پخت، بايد پوست آن را کاملا جدا کرد.

وي مرغ را منبع بسيار خوبي از ويتامين b3 نياسين برشمرد که يک ويتامين ضد سرطان است. همچنين دريافت منظم غذاهاي غني از ويتامين b3 نياسين مانند گوشت مرغ، از بروز بيماري آلزايمر و ديگر بيماري‏هاي شناختي مرتبط با افزايش سن جلوگيري مي کند، افرادي که نياسين بيشتري از غذاي ‏شان دريافت مي ‏کردند (22 ميلي گرم در روز) در مقايسه با افرادي که نياسين کمتري (13 ميلي در روز) دريافت مي ‏کردند حدود 70 درصد احتمال ابتلا و يا پيشرفت بيماري آلزايمر در آنان کمتر بود.

مدير نظارت بر مواد غذايي، آرايشي و بهداشتي دانشگاه تصريح کرد: به علت وجود ويتامين b3, b6 در مرغ، اين گوشت به عنوان يک غذاي مفيد براي تامين انرژي سوخت و ساز (متابوليسم) بدن معرفي شده است، زيرا اين دو ويتامين ‏در واکنش هاي سوخت و ساز بدن نقش دارند. نياسين به کنترل قند خون کمک و فعاليت هورمون انسولين را تنظيم مي ‏کند و ويتامين b6 براي تجزيه و ترکيب کربوهيدرات‏هاي بدن (قند و نشاسته) ضروري است.

دکتر کاظم زاده افزود: مطالعات نشان مي ‏دهد که سالمندان، به مقدار کافي پروتئين مصرف نمي کنند. پروتئين براي پيشگيري از کاهش تراکم استخوان در سالمندان داراي اهميت است. همچنين دريافت رژيم هاي پُرپروتئين نيز پوکي استخوان را تشديد مي کند. بنابراين بايد در حد متعادل غذاهاي پروتئيني مصرف کرد

اين مقام مسئول با اشاره به توضيحات ارائه شده از مردم خواست تاحد امکان از خريد مرغ هاي بالاي 1800گرم خودداري کنند.



منبع: salamatonline.ir


http://www.CheKhabar.ir/News/47517/وزن مرغ مصرفي سالم بايد چند کيلو باشد؟
بستن   چاپ