سفيد کردن دندان با چند جرمگير طبيعي
شنبه 6 آذر 1395 - 12:46:05 PM
چه خبر - سفيد کردن دندان با مواد طبيعي

براي اين که لبخندي زيبا داشته باشيد، بهره‌مندي از دندان هايي تميز و سفيد عنصري کليدي محسوب مي شود. امروزه روش هاي مختلفي براي سفيد کردن دندان ها در دسترس هستند که از نمونه هايي ساده مانند خميردندان هاي سفيد کننده تا مواردي پر هزينه شامل مراجعه به دندان پزشک را شامل مي شوند.

براي اين که دندان هايي سفيد داشته باشيد، شايد تنها کاري که بايد انجام دهيد، مراجعه به آشپزخانه باشد. با افزودن برخي مواد غذايي به رژيم غذايي خود مي توانيد به درخشش و سفيدي دندان ها کمک کنيد. در ادامه با برخي از اين مواد غذايي و چند نمونه که بايد از مصرف آنها پرهيز کنيد، بيشتر آشنا مي شويم.

سفيد کردن دندان با گل کلم

سبزيجات چليپايي مانند گل کلم و بروکلي هنگامي که خام مصرف مي شوند، داراي فوايد سفيد کننده هستند. جويدن اين سبزيجات به طور معمول دشوار است و هنگامي که در تلاش براي انجام اين کار هستيد، به از بين رفتن لکه هاي سطحي روي دندان ها کمک مي شود. هر چه مدت زمان جويدن بيشتر طول بکشد، بزاق بيشتري در دهان توليد مي شود، که به تجزيه لکه ها کمک مي کند.

سفيد کردن دندان با توت فرنگي

توت فرنگي حاوي اسيد ماليک است که به تبديل کربوهيدارت ها به انرژي براي عضلات کمک مي کند. حفظ ميزان مناسب از اسيد ماليک براي سلامت و قدرت دندان ها ضروري است، زيرا اسيد مي تواند لکه هاي سطحي روي دندان ها را از بين ببرد. روش هاي مختلفي براي بهره‌مندي از آثار سفيدکننده توت فرنگي وجود دارند که از آن جمله مخلوط کردن توت فرنگي با جوش شيرين براي شکل گيري يک خمير سفيدکننده و مسواک کردن دندان ها با آن است. استفاده از دهانشويه حاوي فلورايد بلافاصله پس از استفاده از اين خمير براي کمک به پاکسازي اسيد ماليک باقيمانده و تقويت دندان ها توصيه مي شود. اگر به توت فرنگي علاقمند نيستيد، اسيد ماليک در سيب، شليل، گيلاس، موز، هلو و ليچي نيز يافت مي شود.

سفيد کردن دندان با پنير و ماست

اگر در پي دندان هايي سفيد و لبخندي زيبا هستيد، لبنيات بيشتري را در رژيم غذايي روزانه خود جاي دهيد. هماند بروکلي، محصولات لبني مانند پنير و ماست به ترشح هرچه بيشتر بزاق کمک مي کنند، که به تجزيه لکه هاي روي ميناي دندان کمک مي کند. با اين وجود، پنير بر خلاف بروکي به واسطه دارا بودن اسيد لاکتيک، که مشابه با اسيد ماليک است، از يک اثر سفيدکننده اضافي برخوردار است.

سفيدکردن دندان با دانه ها و مغزهاي خوراکي

از لحاظ ساختاري، دانه ها و مغزهاي خوراکي به عنوان يک لايه بردار براي دندان ها عمل مي کنند. بافت ساينده دانه آفتابگردان، بادام، گردو، و بادام هندي مي تواند به پاکسازي لکه ها از روي ميناي دندان و سفيد کردن آنها کمک کند. افزون بر اين، مغزهاي خوراکي به پيشگيري از بيماري هاي قلبي عروقي کمک مي کنند و از اين رو، ميان وعده اي فوق العاده محسوب مي شوند.

سفيدکردن دندان با آناناس

آناناس حاوي بروملين، آنزيمي که اغلب براي کاهش التهاب استفاده مي شود، است. اين آنزيم در فعاليت پروتئين هاي روي ميناي دندان اختلال ايجاد مي کند، لکه هاي را تجزيه مي کند و به تغيير رنگ کمک مي کند. هنگامي که پروتئين ها شکسته شدند، بزاق دهان به طور طبيعي لکه هاي را از بين برده و درخشش بيشتري به دندان ها در مقايسه با گذشته مي بخشد. آناناس از نسبت گلوکز به فروکتوز متعادل بهره مي برد، که آن را به راه حلي شيرين که همچنان در سمت سالم‌تر قرار دارد، تبديل مي سازد.

سفيد کردن دندان با پياز

اگر چه به واسطه ايجاد بوي نامطبوع در دهان از هواداران بسياري برخوردار نيست، اما پياز از ترکيبات گوگردي سود مي برد، که از شکل گيري پلاک ها رو و بين دندان ها جلوگيري مي کند. اگر قصد داريد از فوايد پياز براي درخشش و سفيدي بيشتر دندان هاي خود استفاده کنيد بايد آن را به صورت خام مصرف کنيد.

سفيدکردن دندان با کرفس

کرفس (به همراه هويج) داراي محتواي آب بالايي هستند که به تقويت لثه ها و از بين بردن بقاياي مواد غذايي کمک مي کند. ساختار سخت کرفس به لايه برداري از روي دندان ها کمک مي کند و از اين رو، در نابودي لکه هاي سطحي موثر است. البته براي بهره‌مندي از اين فوايد بايد کرفس را نيز به صورت خام مصرف کنيد.

پرهيز کنيد : نوشيدني هاي اسيدي

قهوه حاوي کافئين است که اثر مضري بر دندان ها دارد. نوشيدني هاي اسيدي مثل قهوه، چاي، و سودا تعادل ph دهان را بر هم مي زنند و به سطح ميناي دندان آسيب وارد مي کنند. به طور ويژه، سودا نوشيدني خطرناکي است زيرا محتواي قند بسيار بالا و حالت کربناتي آن مي تواند فرسايش ميناي دندان را موجب شده و به سوراخ شدن دندان منجر شود. اگر به مصرف اين نوشيدني ها در طول روز علاقمند هستيد، نوشيدن آب فراوان براي از بين بردن اثر آنها يا جويدن سبزيجات ترد براي ترشح بزاق بيشتر را فراموش نکنيد.

پرهيز کنيد : شراب قرمز

پس از مصرف شراب قرمز احتمالا بلافاصله متوجه ايجاد لکه هايي روي دندان هاي خود شده ايد. رنگ قرمز تيره شراب به همراه تانن موجود در آن، روي سطح دندان ها مي نشيند، ميناي دندان را لکه دار کرده و حالتي کدر به دندان ها مي بخشد.

پرهيز کنيد : چاشني هاي تيره

مايعات تيره مانند سرکه بالزاميک، سس سويا، و ديگر چاشني هاي رايج مورد استفاده مي توانند به دندان ها رنگي ارغواني ببخشند. به منظور جلوگيري از بروز اين شرايط مي توانيد چاشني هايي سبک‌تر مانند سرکه برنج يا روغن زيتون را استفاده کنيد.

پرهيز کنيد : سس قرمز

سس هايي که بر پايه گوجه فرنگي شکل گرفته اند، به واسطه رنگ قرمز روشن خود و سطح اسيديته بالا، دندان ها را در برابر لکه ها آسيب پذير مي سازند. براي مقابله با اين شرايط مي توانيد در کنار سس هاي پاستا از سبزيجات ساينده مانند بروکلي و گل کلم استفاده کنيد تا از اثر گوجه فرنگي بر دندان هاي خود پيشگيري کنيد.



منبع : jamejamonline.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/47470/سفيد کردن دندان با چند جرمگير طبيعي
بستن   چاپ