طرز تهيه ته چين ماهي تابه اي
21 شهريور 1394 - 02:14:55 ب.ظ

اگر شما هم از طرفداران ته چين هستيد و با درست کردن آن مشکل داريد بهتر است با ما همرا شويد و يک ته چين ماهي تابه اي خوشمزه درست کنيد.

اين بار ته چين را درون ماهي تابه درست کنيد

عاشقان ته چين بشتابيد که طرز تهيه ته چين را اين بار بدون فر مي خواهيم به شما آموزش دهيم. ته چين طرفداران خيلي خيلي زيادي دارد، اما درست کردن آن در فر براي بعضي ها سخت است. به همين دليل خواستيم کار شما را راحت کنيم.

مواد اوليه براي ته چين ماهي تابه اي :

برنج : 5 پيمانه
سينه مرغ : 2 عدد
ماست (پرچرب) : 2 پيمانه
تخم مرغ : 5 عدد
روغن : 1/2 پيمانه
زعفران : چند ق غ
نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهيه ته چين ماهي تابه اي :

مرغ را با ادويه کم مي پزيم بطوري که بعد از پختن فقط يک استکان آب داشته باشد. بعد از پخت استخان هاي مرغ را جدا مي کنيم.

زعفران را در کمي آب جوش حل مي کنيم. ماست را بهم ميزنيم . نصف از زعفران حل شده در آب جوش را با کمي نمک و فلفل و سه عدد زرده تخم مرغ در ماست مي ريزيم و بهم مي زنيم و گوشت مرغ ريش شده (درشت ريش کنيد) را در ماست مي خابانيم.

بهتر است از يک روز قبل مواد را در ماست بخوابانيد.

پلو را آبکش مي کنيم ته يک ظرف نسوز (من در ماهيتابه اين کار را انجام دادم) دو عدد زرده تخم مرغ نصف از روغن و يکي دو ملاقه از ماستي که گوشت مرغ را در آن خوابانديم مي ريزيم سه چهار کفگير برنج در ماهيتابه ريخته و مايه با برنج خوب مخلوط مي کنيم و در ته ظرف را با پشت قاشق حسابي صاف مي کنيم.

مقداري مرغ روي برنج مي چينيم (تقريبا همه طرف رو پر کند ) باز سه چهار کفگير برنج و دوباره از گوشت مرغ روي برنج مي ريزيم. در هر مرحله با پشت قاشق صاف مي کنيم و فشار مي دهيم تا له شود.

در آخر آب گوشت مرغ را با بقيه زعفران و سه چهار قاشق سوپخوري روغن آبکرده و بقيه ماستي که در ظرف باقيمانده را مخلوط مي کنيم و اين مايه را روي سطح برنج مي ريزيم.(ممکن است يک مقدار آب زياد شود اما همان اجازه مي دهد تا پلو نسوزد و بافت نرمي پيدا کند)

درب ماهيتابه را با دم کني مي پوشانيم و اول بمدت 5 دقيقه با حرارت زياد بعد از آن يک ساعت و نيم الي دو ساعت با حرارت کم و شعله پخش کن مي گذاريم تا دم بکشد.



منبع :sooran.com

http://www.CheKhabar.ir/News/4706/طرز تهيه ته چين ماهي تابه اي
بستن   چاپ