خواص نمک در هضم بهتر غذا
شنبه 29 آبان 1395 - 11:46:42 AM
چه خبر - تاثير خوردن نمک بر معده

هر چه معده به سمت سردي و رطوبت برود، تنبل‌تر شده و در هضم غذا و نيز ارسال احساس سيري، کندتر عمل مي‌کند. دکتر محمد فصيحي دستجردي محقق طب سنتي، دليل اين توصيه را از ديدگاه طب سنتي بيان کرد: نمک در طب سنتي مزاجي گرم و خشک دارد و مي‌تواند رطوبت و سرماي معده را از بين ببرد.

فصيحي با اشاره به اين موضوع که مزاج سرد و تر مزاجي است که به همراه خود سستي و کم‌تحرکي را به دنبال دارد، ادامه داد: در نتيجه بعد از خوردن غذا احساس سنگيني و گاهي نفخ شديد در فرد عارض مي‌شود که در اثر آن هضم غذا در معده ناقص و کند انجام مي‌شود. خوردن کمي نمک پيش از صرف غذا باعث مي‌شود، معده قبل از غذا گرم و فعال شده و نيز رطوبت و سنگيني آن از بين برود و آماده هضم کامل غذا شود، که اين امر از ترش کردن و احساس سوزش سر دل بعد از خوردن غذا جلوگيري کرده و فرد را در حفظ سلامت و بهداشت معده ياري مي‌کند.

البته بايد توجه داشت مصرف بيش از اندازه نمک موجب مشکلات عديده‌اي مي‌شود و مصرف نمک قبل و بعد از غذا بايد به صورت بسيار کم و در حد تعادل صورت گيرد.




منبع:shafaonline.ir



http://www.CheKhabar.ir/News/46971/خواص نمک در هضم بهتر غذا
بستن   چاپ