اين خوراکي ها مي توانند باعث مرگ شما شوند, بسيار مراقب باشيد
شنبه 22 آبان 1395 - 9:46:08 AM
چه خبر - مصرف اين خوراکي ها بسيار خطرناک است

ما عاشق غذاها هستيم. عشق به غذاها آنقدر در ما زياد است که اتاق هاي ذخيره ويژه اي براي آن ها قرار داده ايم، به پخت و پز مي پردازيم و حتي برنامه هاي تلويزيوني مرتبط با آن ها را مي بينيم. غذاها را به عنوان سرگرمي مي شناسيم و با خوردن آن ها لذت مي بريم. تشخيص طعم، بو و مزه غذاها برايمان راحت است. اما گاه تنوع غذاها آنقدر در زندگيمان زياد است که اختيار تک تک آن ها را از دست مي دهيم. ما در اين مقاله به معرفي غذاهاي مرگباري مي پردازيم که ممکن است در اين سيل انبوه آن ها را براي نخستين بار بشناسيد.

1. دانه هاي ميوه

برخي از رايج ترين، تازه ترين و محبوب ترين ميوه ها هسته هاي خطرناکي دارند. هسته هاي گيلاس، سيب و حتي هلو متشکل از نوعي هيدروژن سيانيد به نام اسيد پروسيک هستند. هيدروژن سيانيد يا اسيد پروسيک هردو به طور يکسان براي انسان ها و پستانداران فوق العاده سمي هستند و مي تواند تنها در چند دقيقه موجب مرگشان شود. پس پيش از خوردن ميوه ها اطمينان حاصل کنيد هسته شان را خارج کرده ايد.

2. بادام هندي خام

برخلاف باور عموم، بادام هندي هسته ميوه است. و مانند هسته ديگر ميوه ها مي تواند خطرناک باشد. بادام هندي حاوي يک ماده شيميايي خطرناک تحت عنوان اوروشيول مي باشد. اوروشيول مربوط به يک پيچک سمي است که موجب واکنش هاي شديد آلرژيک مي شود. خوشبختانه، بادام هندي هاي موجود در فروشگاه ها بدليل فرآيند آماده سازي (پخت، بو داده شدن و بخارپز) سم زدايي شده اند.

3. ريواس

هيچ چيز به اندازه پاي ريواس خوشمزه نيست. و فوايد ريواس حيرت انگيز است. اما هيچ مي دانيد برگ هاي ريواس سمي هستند؟ برگ هاي ريواس بدليل داشتن سم شناخته شده به نام اسيد اگزاليک مي تواند منجر به سنگ کليه شود. فقط کافي است چندتا برگ ريواس بخوريد تا بيمار شويد. و اگر بيشتر از چند تا بخوريد مطمئنا دچار عواقب مرگبار مي شويد.

4. جوز هندي

آيا مي دانيد جز هندي توهم زاست؟ درست است! اين ادويه به ظاهر بي آزار در آشپزخانه تان، يک راز کوچک کثيف به دنبال دارد. شما با مصرف فقط 0.2 اونس جوز هندي مي توانيد تشنج کنيد. و با مصرف 0.3 اونس از آن ممکن است دچار يک حمله ناگهاني شديد شويد! خوردن جوز هندي ممکن است منجر به جنون جوزي”شود که به توهم و سردرگمي مي انجامد.

5. عسل خام

عسل خام غيرپاستوريزه غالبا شامل graynotoxin مي باشد که منجر به عوارض جانبي از جمله تعريق بيش از حد، ضعف، تهوع و استفراغ مي شود. اين علائم مي تواند تا 24 ساعت به طول انجامد. به اين واکنش ها عنوان مسموميت عسل داده اند. بنابراين براي در امان ماندن فقط عسل پاستوريزه بخريد.

6. دانه هاي کرچک

چه کسي فکر مي کرد اين دانه هاي به ظاهر بي ضرر به مرگ بيانجامند؟ دانه هاي کرچک حامل نوعي سم تحت عنوان ريسين هستند که جزء کشنده ترين سم ها براي انسان شناخته شده است. ريسين به عنوان يک عامل جنگ مورد بررسي قرار گرفته است. و حتي گزارش شده است ماموران مخفي و آدم کش ها از اين سم استفاده کرده اند.

7. لوبيا ليما

لوبيا کره اي يا لوبيا ليما مانند بسياري از حبوبات ديگر بي گناه است، اما به جز زمانيکه خام خورده شود. مصرف خام اين لوبياها کشنده هستند. چرا که حاوي مقدار زيادي سيانيد مي باشند. بنابراين موقع خوردن اين نوع لوبياها بايد اطمينان حاصل کنيد که کاملا پخته شده اند.

8. بادام زميني

اجازه ندهيد آقاي بادام زميني شما را فريب بدهد. بادام زميني مي تواند جزء مرگبارترين خوراکي ها باشد. حدود 1% از جمعيت آمريکا به بادام زميني آلرژي دارند. و بادام زميني شايع ترين علت مرگ مرتبط به آلرژي مواد غذايي به شمار مي رود. بنابراين اگر مطمئن نيستيد به اين خوراکي حساسيت داريد يا نه، بيشتر مراقب باشيد!

9. جوانه لوبيا

جوانه هاي لوبيا بسيار خوشمزه هستند. بخصوص که در سالادها و ساندويچ ها استفاده شوند. اما مراقب باشيد. حداقل 30 مورد گزارش بيماري ناشي از مصرف خام و کم پخته شده جوانه لوبيا بوده است. از آنجا که جوانه هاي لوبيا در رطوبت رشد مي کنند، متاسفانه محيط براي رشد باکتري ها مساعد است.

10. ماهي تُن

حتما شما هم از ماهي تُن مصرف مي کنيد. بايد بگويم اين ماهي حاوي جيوه است. وقتي که شما ماهي تُن حاوي جيوه مي خوريد، جيوه ممکن است از طريق کليه هايتان عبور کرده و کلا دفع شود و يا به مغزتان برود و ديوانه تان کند!بنابراين در مصرف ماهي تُن محدوديت ايجاد کنيد.




منبع:shafaonline.ir



http://www.CheKhabar.ir/News/46446/اين خوراکي ها مي توانند باعث مرگ شما شوند, بسيار مراقب باشيد
بستن   چاپ