چگونه از تغيير رنگ زرشک در زرشک پلو جلوگيري کنيم؟
21 شهريور 1394 - 12:47:55 ب.ظ

در آشپزي و درست کردن غذا يک سري تکنيک ها و نکات ريزي وجود دارد که براي يک غذاي کامل و بدون نقص بايد بدانيد. در اين مقاله با چند فوت کربانوگري آشنا شويد.

چند فوت مهم کدبانوگري در آشپزيبراي اين که رنگ زرشک در زرشک پلو تغيير نکند چه کار بايد کرد؟

روغن داغ رنگ زرشک را تغيير مي دهد. وقتي زرشک را روي حرارت مي گذاريد و با شکر مخلوط مي کنيد، بايد در مدت زمان کم، روي حرارت کم باشد.

بهترين زمان براي اضافه کردن ماست به آش و غذا چه وقتي است؟

زمان مناسب اضافه کردن ماست نيم ساعت آخر است. موقع اضافه کردن ماست بهتر است آن را خوب هم بزنيد تا صاف و يکدست باشد.

اگر بخواهيم درون شيريني، دارچين بريزيم چه زماني بايد آن را اضافه کنيم و با چه چيزي بايد مخلوط شود؟

براي شيريني که دارچين دارد مثل پاي سيب، دارچين با سيب مخلوط مي شود. براي غذا هم بايد در آخر پخت به مواد اضافه شود. براي شربت و شيريني هم بهتر است از چوب دارچين استفاده کنيد.

براي اين که تخم مرغ آب پز بعد از پختن سياه نشود چه کار بايد کرد؟

تخم مرغ آب پز را بعد از پخت در ظرف آب سرد بيندازيد تا سياه نشود.



منبع : khorasannews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/4637/چگونه از تغيير رنگ زرشک در زرشک پلو جلوگيري کنيم؟
بستن   چاپ