سوپ گوجه فرنگي و ريحان، يک سوپ نيم ساعته پاييزي
چهارشنبه 19 آبان 1395 - 12:44:00 PM
چه خبر - سوپ گوجه فرنگي و ريحان

به خاطر ظاهر و رنگ هاي جذابي که اين سوپ دارد مسلما مورد استقبال کودکان قرار خواهد گرفت. اگر مي خواهيد مقدار کالري دريافتي خود را کاهش دهيد مي توانيد پنير و نان تست را از دستور حذف کنيد.

مواد لازم سوپ گوجه فرنگي و ريحان

گوجه فرنگي رسيده و بزرگ : 6 عدد
روغن زيتون : يک قاشق غذا خوري
پياز خرد شده : يک و يک دوم فنجان
سير خرد شده : دو عدد حبه
آب مرغ بدون نمک : دو فنجان
نمک : يک دوم قاشق چاي خوري
فلفل سياه : يک چهارم قاشق چاي خوري
پنير خامه اي کم چرب : 56 گرم
ريحان که درشت خرد شده باشد : سه چهارم فنجان
نان سبوس دار : 28 گرم برش
اسپري پخت يا مقداري روغن براي چرب کردن
پنير چدار : 42 گرم

روش پخت سوپ گوجه فرنگي و ريحان

سيني فر را در بالاترين طبقه فر قرار دهيد. فر را با درجه بالا گرم کنيد. گوجه فرنگي ها را از وسط به دو نيم برش دهيد. گوجه فرنگي ها را به صورتي روي سيني پخت فويل کشيده شده قرار دهيد که سمت برش خورده آنها رو به پايين باشد. گوجه فرنگي ها را 5 دقيقه يا تا زماني که پوسته آنها تيره شود در فر بپزيد. سپس از فر خارج کنيد پوست آنها را بکنيد و فويل را نيز دور بيندازيد.
روغن زيتون را داخل يک ماهي تابه بزرگ روي حرارت متوسط رو به بالا گرم کنيد. پياز اضافه کنيد، سه دقيقه سرخ کنيد. سير را اضافه کنيد، يک دقيقه سرخ کنيد، گوجه فرنگي ها را اضافه کنيد، دو دقيقه بپزيد. آب مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنيد و به جوش بياورديشان. سپس پنير خامه اي و ريحان را اضافه کنيد.
ميکسي که درست کرده ايد را داخل مخلوط کن بريزيد، قطعه وسط در مخلوط کن را برداريد( تا بخار بيرون برود ) براي اينکه ميکس داخل مخلوط کن بيرون نريزد يک حوله يا پارچه روي درب آن بگذاريد. سپس تا زماني که کاملا همه چيز ترکيب شود مخلوطش کنيد. سوپ را به صورت مساوي بين چهار کاسه تقسيم کنيد.
سيني فر را با فويل بپوشانيد، برش هاي نان را با اسپري پخت يا مقداري روغن چرب کنيد و روي سيني قرار دهيد سپس روي دو برش نان پنير قرار دهيد و اجازه دهيد 30 ثانيه در فر بمانند. هر ساندويچ را به شش قسمت تقسيم کنيد و به همراه سوپ ها سرو کنيد.



منبع : دکتر کرماني

http://www.CheKhabar.ir/News/46263/سوپ گوجه فرنگي و ريحان، يک سوپ نيم ساعته پاييزي
بستن   چاپ