دروغگويي همسرتان را با اين راه ها فاش کنيد!!
دوشنبه 10 آبان 1395 - 9:43:48 AM
چه خبر - دروغ همسرتان را با اين روش ها فاش کنيد

به نظر مي‌رسد که به هيچ ترتيبي نمي‌توانيم جلو دروغ‌ گفتن‌ها را بگيريم. ديگر وقتش است که نظريات روانشناسان را وارد ماجرا کنيم. اينجا به شما کمک مي‌کنيم رفتارهاي فرد دروغگو را بشناسيد و روش‌هايي هم براي کنار آمدن با دروغ‌هايشان به شما پيشنهاد مي‌کنيم.

تا بحال شده که احساس کنيد همسرتان همه واقعيت را به شما نمي‌گويد؟ از دروغ بيل‌کلينتون که گفت «من با آن زن رابطه‌ جنسي نداشته‌ام» تا قسم برد پيت و آنجلينا‌ جولي که مي‌گفتند هيچ برنامه غيرکاري سر فيلم آقا و خانم اسميت نداشته‌اند، افراد معروف زيادي هم در وارونه جلوه دادن واقعيت شناخته‌ شده هستند. در يک نظرسنجي عمومي، 96 درصد از امريکايي‌ها اعتراف کردند که به نزديکانشان دروغ مي‌گويند. ولي شايان‌ذکر است که 50 درصد دروغ‌ها توسط 5/3 درصد از افراد گفته مي‌شود.

در يک مقاله جديد چهار راه پيشنهاد شده است که کمکتان مي‌کند بفهميد کسي دروغ مي‌گويد:

حواستان به تورم و خارش بيني‌اش باشد

دکتر آلن هيرش عضو بنياد درمان بويايي و چشايي شيکاگو مي‌گويد، وقتي فردي دروغ مي‌گويد، بافت‌هاي خاصي در بيني‌اش متوم مي‌شود. اين تورم بيني که هيرش آن را علامت پينوکيو مي‌نامد، باعث مي‌شود سلول‌ها هيستامين ترشح کنند که موجب خارش بيني مي‌شود.

به علامت‌هاي فيزيکي انکاري توجه کنيد

به علامت‌هايي مثل گرفتن جلو دهان يا ماليدن چشم‌ها يا پوشاندن آنها، همچنين گرفتن بيني يا گوش‌ها يا دور کردن سر يا بدن هنگام گفتن يک جمله‌ مهم مي‌تواند از نشانه‌هاي دروغگويي باشد.

مراقب قسم‌ها باشيد

جمله‌هايي مثل «به روح مادرم قسم» يا «خدا شاهده» يا امثال آن پرچم‌هاي قرمز هشدار هستند.

عبارات انکاري را تشخيص دهيد

عبارات انکاري مثل «به من اعتماد کن»، «صادقانه ميگم»، «اگه بخوام راستش رو بگم» و … براي رد گم کردن هستند. يعني او مي‌خواهد ديد شما را نسبت به حرفش تغيير دهد و وقتي کسي اين عبارت‌ها را پشت سر هم تکرار مي‌کند، مي‌تواند نشانه دروغ‌گويي او باشد.

خوب حتماً دوست داريد بدانيد وقتي دروغي او را تشخيص داديد چه بايد بکنيد؟حرف را عوض کنيد

هاستون مي‌گويد، « اول از همه کاري کنيد که متوجه شوند دروغشان اثر نکرده است. مثلاً بگوييد، ببين عزيزم گوش کن، بايد اينو بهت بگم. من با اون حرفي که درمورد صورتحساب کارت‌اعتباريت زدي يکم مشکل دارم.» البته اين کار را بسيار ملايم و محافظه‌کارانه انجام دهيد تا فرد خونسردي‌اش را از دست ندهد.

حرف زدنش را قطع کنيد

رفتارشناس‌ها مي‌گويند هر بار که دروغي را به زبان مي‌آوريد، بيشتر اسير آن مي‌شويد. به همين دليل قدم دوم اين است که شروع به حرف زدن کنيد و دلايلي به آنها بدهيد که باعث شود واقعيت داستان را به شما بگويند.

حالت دفاعي‌اش را کم کنيد

مشکل را توجيه عقلاني کنيد يا بي‌اهميت جلوه‌اش دهيد تا خطرات گفتن حقيقت در نظر او کمتر شود. مثلاً بگوييد، «ببين گوش کن، همه با صورت‌حساب‌هاي کارت اعتباري‌شان مشکل دارند.» مي‌توانيم موضوع را به خودتان برگردانيد تا فردي که دروغ گفته است تصور کند که هنوز متوجه دروغش نشده‌ايد.

يک سوال جسورانه بپرسيد

وقتي حالت دفاعي او را کم کرديم، وقت آن است که يک سوال جسورانه مثل «واقعاً با کارت اعتباري چکار کردي؟» بپرسيم.

از شنيدن «سگ تکاليفم رو خورد» گرفته تا «اصلاً نميدونم اينهمه کفش جديد از کجا اومده»، ما به گفتن دروغ‌هاي مصلحتي کوچک عادت کرده‌ايم. دروغگويي بعنوان راهي براي جلوگيري از عواقب بد بين همه گروه‌هاي سني رايج شده است. الان ديگر بهترين راه براي محافظت از خودمان درمقابل آنهايي که احساس مي‌کنند نياز به دروغگويي دارند را ياد گرفته‌ايم، اينکه با آن فريب روبه‌رو شويم و با رويکردي باز و صادقانه با آن برخورد کنيم.

اين موقعيتي عالي براي نشان دادن معايب فريب و دروغگويي به فرزندانمان است، اينکه گفتن يک دروغ معمولاً باعث مي‌شود دروغ‌هاي ديگري هم پشت سر آن گفته شود. اضطراب کوتاه‌مدت گفتن حقيقت هميشه بهتر از اضطراب طولاني‌مدت پنهان کردن آن است.

درمورد بزرگسال‌ها هم همينطور است. وقتي دروغ طرف‌مقابلتان فاش مي‌شود، ديگر وقتش است که به او بگوييد که درصورتي مي‌توانيد با او صادق باشيد که او هم همين رفتار را با شما داشته باشد. اگر نتوانند با شما صادق باشند، آن رابطه تمام‌شده است. و اگر همچنان بين افرادي هستيد که تصور مي‌کنند دروغ گفتن هيچ اشکالي ندارد، زمانش رسيده که اين تکنيک‌ها را وارد ماجرا کنيد.



منبع : mardoman.net

http://www.CheKhabar.ir/News/45343/دروغگويي همسرتان را با اين راه ها فاش کنيد!!
بستن   چاپ