پاکسازي کبد و کليه با خرمالوي پاييزي
سه شنبه 4 آبان 1395 - 9:44:37 AM
چه خبر - خرمالو، بهترين ميوه پاييزي براي پاکسازي کبد و کليه

مرتضي صفوي در رابطه با خواص درماني و تغذيه‌اي خرمالو اظهار داشت: خرمالو يکي از ميوه‌هايي به شمار رفته که از لحاظ خواص درماني شبيه گوجه‌فرنگي بوده و مصرف آ‌ن به دليل وجود آنتي‌اکسيدان‌هاي فراوان از ابتلا به بيماري‌هاي قلبي و عروقي پيشگيري مي‌کند.
وي افزود: خرمالو يک ميوه پاييزي پرطرفدار بوده و سرشار از ويتامين C و بتاکاروتن است بنابراين تقويت‌کننده سيستم ايمني محسوب شده و داراي ارزش غذايي فراوان است.

متخصص تغذيه با اشاره به اينکه درخت خرمالو را مي‌توان از طريق پيوند زدن افزايش داد، گفت: در صورت رسيدگي به درخت خرمالو اين درخت مي‌تواند تا صد سال عمر داشته باشد و ارتفاع حدود 9 متر را در بر گيرد.

صفوي ادامه داد: ميوه خرمالو شبيه ميوه‌هاي دانه‌دار پس از برداشت از درخت به رسيدن ادامه داده و در جاهاي مختلفي از دنيا کاشت و برداشت مي‌شود ولي بر اساس تحقيقات اين ميوه منشأ ژاپني دارد و به دليل ويتامين‌ها و مواد معدني آن بهترين پاک‌کننده کبد و معده است.

وي بيان کرد: خرمالو داراي ويتامين B، A و C بوده و داراي کلسيم، گوگرد و فسفر است. همچنين مواد قندي موجود در آن براي بيماران مبتلا به ديابت ضرري ندارد البته به شرطي که قند موجود در خرمالو در رژيم غذايي آنها محاسبه شود.

به گفته صفوي صد گرم خرمالو و يا به عبارتي يک عدد از اين ميوه داراي 79 تا 80 کالري است و در يک عدد خرمالو 4 دهم گرم چربي، 3 دهم ميلي‌گرم آهن و 11 ميلي‌گرم ويتامين C وجود دارد. همچنين خرمالو داراي 2710 واحد بين‌المللي ويتامين A است و مصرف يک عدد آن طي يک روز نيمي از ويتامين A بدن را تأمين مي‌کند.

متخصص تغذيه خاطرنشان کرد: خرمالو به دليل وجود رنگدانه‌هاي موجود در آن سرشار از ويتامين C و A بوده بنابراين ضد بيماري‌هاي قلبي و عروقي ،سرطان و آب‌ مرواريد به شمار مي‌رود لذا مصرف روزانه خرمالو در فصل پاييز و زمستان براي افراد و جهت حفظ سلامتي آنها توصيه مي‌شود.



منبع : farsnews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/44825/پاکسازي کبد و کليه با خرمالوي پاييزي
بستن   چاپ