نکته هايي مهم در نگهداري از مواد غذايي براي کدبانوهاي خانه دار
يکشنبه 2 آبان 1395 - 11:43:08 AM
چه خبر - نگهداري از مواد غذايي

نگهداري از مواد غذايي با اين نکات براي شما آسان تر مي شود.

نگهداري از کيک

به گزارش شفا آنلاين،براي اين که کيک باقي مانده در يخچال خشک نشود و تزئين آن نيز به هم نخورد، بعد از برش دادن کيک، روي ناحيه برش زده نان تست بگذاريد و آن را با خلال دندان ثابت کنيد.

نگهداري از گوشت چرخ کرده

گوشت چرخ کرده را بايد به سرعت فريز کرد اما براي اين که هر بار مجبور نشويد حجم زيادي از گوشت را از انجماد درآوريد، توصيه مي کنيم آن را در نايلون هاي زيپ دار بريزيد و بعد از اين که هواي آن را گرفتيد تقسيم بندي کنيد تا هر بار به راحتي تکه مورد نياز را برداريد و بقيه گوشت را از انجماد خارج نکنيد.

نگهداري از پنير

ظرف پنير يا خامه را بايد برعکس در يخچال بگذاريد. اين کار کمک مي کند ميزان جريان هوا در آن کمتر شود، باکتري وارد آن نشود و مدت بيشتري تازه بماند.

نگهداري از شير

اگر مي خواهيد شير را براي مدتي طولاني نگه داريد، بهترين کار فريزکردن آن است. به اين ترتيب که آن را به بخش هاي کوچک تقسيم و جداگانه فريز کنيد.

نگهداري از عسل

معمولا عسل فاسد شدني نيست اما براي اين که باکيفيت تر باقي بماند حتما در ظرف را محکم ببنديد.

نگهداري از نان

براي نگهداري نان هرگز آن را در هواي آزاد قرار ندهيد زيرا به سرعت خشک مي شود. بهتر است نان را در ساک پارچه اي قرار دهيد. کيسه هاي نايلوني اصلا مناسب نگهداري نان نيست، مگر اين که بخواهيد آن را در فريزر قرار دهيد. بهترين شيوه نگهداري نان فريز کردن آن است. اگر ناني در جريان هوا خشک شد نيز کافي است کمي آن را نمناک کنيد و داخل فر بگذاريد تا گرم و تازه شود.


seemorgh.com/lifesyle
منبع : khorasannews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/44653/نکته هايي مهم در نگهداري از مواد غذايي براي کدبانوهاي خانه دار
بستن   چاپ