اگر مي خواهيد ابروهاي تان را هاشور بزنيد حتما اين مقاله را بخوانيد
شنبه 1 آبان 1395 - 12:43:59 PM
چه خبر - ميکرو پيگمنتيشن يا هاشور ابرو مخصوص چه کساني است؟

اين روزها ‌هاشور زدن ابروها که در واقع همان تاتو با شکلي متفاوت است، رايج شده و خيلي از خانم‌ها از آن استقبال مي‌کنند. اين روش کمک مي‌کند ظاهر ابرو متقارن و پر به نظر برسد و در عين حال، مثل گذشته که ابرو را تاتو مي‌کردند، پر و مصنوعي جلوه نکند. اين روش اصطلاحا آرايش نيمه‌دائمي نام دارد و يکي از روش‌هاي بهتر انجام اين کار، ميکرو پيگمنتيشن است. در اين مقاله دکتر سيدمسعود داوودي، متخصص پوست و عضو هيئت‌علمي بيمارستان بقيه‌ا...(عج) به پرسش هاي ما درباره ميکروپيگمنتيشن و تفاوت‌هاي آن با هاشور زدن پاسخ داده‌اند.

هاشور و ميکروپيگمنتيشن چه تفاوت‌هايي با هم دارند؟

مواد مورد استفاده و ميزان آسيب‌رساني به پوست و احتمال حساسيت به رنگ‌هاي مورد استفاده در ‌هاشور و خالکوبي يا همان تاتو يکسان است و اين دو فقط در شکل استفاده با هم متفاوت‌اند. در خالکوبي يا همان تاتو منطقه مورد نظر کامل و يکدست رنگ مي‌شود، اما در ‌هاشور خط‌هايي ظريف کنار هم قرار مي‌گيرد تا ظاهري طبيعي‌تر ايجاد کند. در ميکروپيگمنتيشن از رنگ‌هاي استانداردي استفاده مي‌شود که قبلا آزمايش شده و احتمال حساسيت به اين رنگ‌ها کمتر است. نکته ديگر اينکه در ميکروپيگمنتيشن اگر لازم باشد، مي‌توان رنگ به کار رفته را با روش‌هاي پاک‌کننده به‌خصوص ليزر محو کرد.

در عرصه پزشکي استفاده از تاتو يا ‌هاشور منع شده اما ميکروپيگمنتيشن به‌دليل آزمايش شدن رنگ‌ها در شرايط خاص قابل‌استفاده است. اين تکنيک براي رنگ دادن به لب‌ها يا ترسيم خط دور لب، اصلاح ابرو، پرتر نشان دادن موهاي سر در افراد مبتلا به آلوپسي يا کم‌پشتي مو يا پوشاندن جوشگاه به‌ويژه در کاشت مو پيشنهاد مي‌شود.

معمولا ميکروپيگمنتيشن زير نظر متخصص و در کلينيک‌هاي درماني انجام مي‌شود و در مقايسه با خالکوبي يا ‌هاشور که در سالن‌هاي آرايش با مواد بي‌کيفيت يا ترکيبات شيميايي نامشخص انجام مي‌شود، به‌دليل بالا بودن کيفيت مواد مصرفي قابل‌ اطمينان‌تر است. رنگ مورد استفاده در ميکروپيگمنتيشن از طرف سازمان غذا و داروي آمريکا مورد تاييد و بدون فلزات سنگين است.

شيوه انجام اين عمل چگونه است؟

در رابطه با ابرو قبل از آغاز ميکروپيگمنتيشن با مداد ابرو خطي متناسب با صورت روي ابرو کشيده مي‌شود و به آن فرم مي‌دهند. در واقع، فرد مدلي را مي‌پسندد و آن را برايش طراحي مي‌کنند. بعد از اين مرحله نوبت به ميکروپيگمنتيشن يا ‌هاشور مي‌رسد که کيفيت رنگ‌هاي ميکروپيگمنتيشن بالاتر و حساسيت‌زايي آن کمتر است. در ميکروپيگمنتيشن برخلاف تاتو از دستگاه‌هاي الکتريکي استفاده نمي‌شود و مقداري از رنگ وارد سوزن مي‌شود و از روي مدل، نواحي مورد نظر پر خواهد شد. اين جلسه معمولا نيم تا يک ساعت طول مي‌کشد و دردناک نيست زيرا سوزن خيلي عميق وارد پوست نمي‌شود. هر از گاهي نيز کمي به پوست استراحت داده مي‌شود. البته قبل از انجام، مي‌توان از کرم‌هاي موضعي بي‌حس‌کننده هم استفاده کرد. بعد از اتمام جلسه، ابرو کمي پررنگ به نظر مي‌رسد اما رنگ آن به مرور و در عرض چند روز طبيعي مي‌شود. رنگ نهايي، به نوع پوست افراد بستگي دارد و معمولا بين 20 تا 80 درصد روشن‌تر خواهد شد. به همين دليل 3 هفته بعد، مجدد بايد براي ترميم مراجعه کرد.

پوسته‌ريزي از عوارض‌ هاشور و ميکروپيگمنتيشن است که معمولا چند روز بعد از انجام اين عمل آغاز مي‌شود. به همين دليل بايد صبح و عصر از کرم مرطوب‌کننده روي ابروها استفاده کرد. تا يک هفته بعد از اين عمل هم نبايد حمام کرد. شنا و استفاده از جکوزي هم ممنوع است و تا جاي ممکن نبايد زير نور آفتاب رفت.

اگر از افرادي هستيد که قبل يا بعد از خواندن اين مطلب تصميم گرفته‌ايد به کمک روش ‌هاشور يا ميکروپيگمنتيشن ابروهايتان را پرتر کنيد، بهتر است اين سوالات را از خود بپرسيد

آيا واقعا به اين عمل نياز داريد؟

ميکروپيگمنتيشن يا روش ‌هاشور ابرو را به افرادي توصيه مي‌کنند که ابروهاي بسيار نازک و کم‌پشتي دارند. البته اين روش براي کساني که ابروهاي پهن، ولي خالي‌اي دارند هم مناسب است. به عبارتي، اگر در طول روز هميشه مجبوريد به کمک مداد ابرو به ابروي خود فرم دهيد و داخل آن را پر کنيد، اين روش براي شما مفيد و کارآمد است. اگر به‌دليل تصادف يا بيماري يا حتي سوختگي، جوشگاهي روي پوستتان جا مانده نيز ميکروپيگمنتيشن روش توصيه‌شده‌اي است که بايد زير نظر متخصص زيبايي يا پوست انجام شود.

زمان ماندگاري‌ هاشور يا ميکروپيگمنتيشن چقدر است؟

معمولا رد ميکروپيگمنتيشن حداقل تا 2 سال باقي مي‌ماند اما به‌دليل کمرنگ شدن لازم است هر 6 ماه آن را ترميم کرد. ‌هاشور هم همين‌طور است!

بعد از ‌هاشور ابرو را بايد همچنان اصلاح کرد؟

بله، البته با موچين و نه با موم!



منبع : salamat.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/44567/اگر مي خواهيد ابروهاي تان را هاشور بزنيد حتما اين مقاله را بخوانيد
بستن   چاپ