غذاهاي ضد سرطان پستان را بشناسيد
پنجشنبه 29 مهر 1395 - 11:44:40 AM
چه خبر -

متخصصان تاکيد مي کنند که آگاهي زنان نقش عمده و چشمگيري در پيشگيري از سرطان سينه دارد. اين در حالي است که از هر 8 زن، يک نفر با سرطان سينه در دنيا تشخيص داده مي شود. در اين ميان يک رژيم غذايي سالم اگرچه نمي تواند جادويي در برابر ابتلا به سرطان باشد اما پژوهش ها نشان مي دهند که اتخاذ يک برنامه غذايي متعادل به پيشگيري از سرطان و حتي عود آن مي تواند بسيار کمک کند.

زردچوبه: حاوي يک ماده شيميايي است که کورکومين ناميده مي ‌شود. اين ماده در ترکيب با داروهاي مشخص نقش مهمي در مبارزه با سرطان سينه ايفا مي ‌کند. براي آنکه کورکومين مورد نياز بدن را تامين کنيد، بايد مکمل بخوريد. شما مي‌توانيد با افزودن کاري، کلم بروکلي، پياز و سير به مواد غذايي خود از يک برنامه غذايي جالب براي مبارزه با سرطان برخوردار شويد.

کلم بروکلي: طبق تحقيقات کلم بروکلي از رشد تومور جلوگيري کرده و مانع از گسترش سرطان در ساير نقاط بدن مي‌ شود. سبزيجات چليپايي مانند گل کلم، کلم بروکسل و کلم پيچ خواص ضد سرطاني دارند.

سير: سولفيد آليل موجود در سير به چرخه سلولي نظم مي ‌دهد. ترکيب سولفيد آليل در خانواده پيازها نيز يافت مي‌ شود. بيماراني که داروهاي رقيق کننده خون مصرف مي ‌کنند بايد قبل از مصرف مکمل سير با پزشک معالج خود مشورت کنند تا دچار عوارض دارويي نشوند.

سيب: مطالعات آزمايشگاهي نشان مي ‌دهند که پوست سيب مي‌ تواند از گسترش سلول ‌هاي سرطاني در بدن جلوگيري کند.

انار: انار حاوي ترکيبي است که مي‌ تواند از رشد سلول ‌هاي سرطاني به ويژه سرطان وابسته به استروژن جلوگيري کند.با افزودن اين ميوه به سبد خريد خود مي‌توانيد به ساير اعضاي خانواده‌ نيز کمک کنيد که از بيماري‌ هاي قلبي و سرطان پروستات در امان باشند.

گردو: از سرعت رشد تومورهاي سرطان سينه مي ‌کاهد. بنابراين، اين دانه خوشمزه را به برنامه مديريت سرطان سينه خود اضافه کنيد.

ماهي: ماهي يک منبع مناسب براي پروتئين بدون چربي است. بر اساس برنامه‌ هاي تغذيه ضد سرطان، بايد مصرف گوشت قرمز و گوشت‌ هاي فرآوري شده مانند بيکن و کالباس را به حداقل برسانيد. ماهي سالمون، ماهي خال مخالي و ماهي تن گزينه‌ هاي مناسبي براي گنجاندن در رژيم غذايي ضد سرطان سينه هستند.

بذر کتان: بذر کتان آسياب شده حاوي ليگنان است که در واقع از رشد تومورهاي سرطاني جلوگيري مي ‌کند.

سويا: محققان بر اين باورند که اگر دختران در سنين نوجواني 2 بار در روز سويا مصرف کنند، در مراحل بعدي زندگي خود از مزاياي ضد سرطاني اين ماده بهره‌ مند خواهند شد. سويا حاوي ترکيباتي است که مشابه استروژن عمل مي‌ کنند. هورموني که مي‌ تواند از بروز سرطان در زنان بزرگسال جلوگيري کند.

ميوه‌ ها و سبزيجات نارنجي رنگ: سرشار از پيش ‌سازهاي ويتامين آ يا همان کاروتنوئيدها هستند. زناني که در جريان خون خود از سطوح بالاتري از کاروتنوئيدها برخوردارند، کمتر در معرض خطر ابتلا به سرطان سينه قرار مي‌ گيرند.

انواع توت: اين ميوه‌ ها سرشار از ويتامين، مواد آلي و آنتي اکسيدان هستند و مي ‌توانند از سرطان سينه جلوگيري کنند. زغال اخته، با افزايش اثربخشي داروي تاموکسيفن در مبارزه با سلول هاي سرطان سينه، نقش بسزايي در مبارزه با اين بيماري ايفا مي ‌کند.

چاي سبز: چاي سبز از سلول ‌هاي شما در برابر عوامل محيطي که ممکن است خطر ابتلا به سرطان را افزايش دهند، محافظت مي ‌کند. با اين حال، براي آنکه از مزاياي چاي سبز بهره‌ مند شويد، بايد به مقدار زياد چاي بنوشيد.




منبع: salamaneh.com


http://www.CheKhabar.ir/News/44398/غذاهاي ضد سرطان پستان را بشناسيد
بستن   چاپ