گوشت گوسفند سالم و مناسب را با اين نکته ها بخريد
يکشنبه 25 مهر 1395 - 12:44:58 PM
چه خبر - چگونه برشهاي ارزان قيمت گوشت گوسفند خريداري کنيم

هيچ کسي لذت خوردن گوشت گوسفندي که خوب پخته شده باشد را نمي تواند انکار کند. فيله يا دنده کباب نسبتاً گران است. مي توانيد گاهي با درست کردن آنها دلي از عزا در آوريد. پيدا کردن برشهاي ارزان قيمت بدان معناست که هميشه مي توانيد از گوشت گوسفند لذت ببريد. با قصاب خود آشنا شويد آنها خيلي بهتر از گوشتهاي بسته بندي شده آماده در سوپر مارکتها به شما کمک خواهند کرد.

شانه گوسفند

اين قسمت در حقيقت نيمه پائيني تنه گوسفند است. اين برش بزرگ جايگزين ارزان قيمتي براي ران است. مي توان اين قسمت را به همراه سبزيجات معطر و سير کباب کرد. گوشت را مي توان روي برشهاي سيب زميني قرار داد بدين ترتيب سيب زميني هاي شما به همراه عصاره گوشت پخته خواهند شد. يا مي توانيد آن را به تکه هاي کوچک خرد کرده داخل خورشت بپزيد.

گردن و سينه گوسفند

اين قسمت از گردن گوسفند ارزان تر است و بيشتر به سمت ميانه بدن گوسفند قرار دارد. اين برشها براي خرد کردن داخل خورشتها بسيار مناسبند. قسمت مياني گردن به صورت فيله يا تکه اي وجود دارد. به دنبال گوشتي بگرديد که همه قسمتهاي آن يکرنگ است و لايه اي از چربي روي آن را پوشانده است.

دمبالچه گوسفند

يک برش آبدار از پشت بدن گوسفند. مي توان قسمتهاي استيکي را به همراه يا بدون استخوان در فر يا روي منقل کباب يا در ماهيتابه سرخ کرد.

سينه گوسفند

اين برش از قسمت زير شکم گوسفند بريده مي شود. اين قسمت را به آرامي بپزيد تا چربي آن جدا شود. ممکن است دنده ها و استخوان ها به آن متصل باشند. مي توان زمانيکه گوشت پخته شد آنها را جدا کرد يا مي توان گوشت را بدون استخوان و رول شده خريداري کرد که و درون آن را با سبزيجات پر کرد. از قصاب خود بخواهيد که پوست روي گوشت را جداکند تا لايه چربي روي پوست نيز برداشته شود.


منبع: سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/43963/گوشت گوسفند سالم و مناسب را با اين نکته ها بخريد
بستن   چاپ