هرگز تخم مرغ را شسته شده داخل يخچال نگذاريد
پنجشنبه 22 مهر 1395 - 11:44:14 AM
چه خبر - شناسايي تخم مرغ سالم

دکتر فرزاد شيدفر متخصص تغذيه و صنايع غذايي و عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران، گفت: بهتر است پس از خريداري تخم مرغ در منزل تخم مرغ شسته نشود، اين کار باعث نفوذ بيشتر ميکروبها به داخل تخم مرغ مي شود. به ياد داشته باشيم که برخي از ميکروبها از جمله سالمونلا در داخل تخم مرغ خيلي سريعتر ايجاد آلودگي مي کنند و مي توانند سبب آلودگي تخم مرغ و غذاهايي شوند که تخم مرغ در آنها حرارت کافي نديده است.

وي با اشاره به اينکه در بسياري از کشورهاي اروپايي آلودگي تخم مرغ به سالمونلا اپيدمي هاي بسياري را به وجود آورده است، در مورد شناسايي تخم مرغ سالم گفت :يکي از راههاي شناسايي تخم مرغ سالم اين است که آن را در درون آب قرار دهيم و اگر تخم مرغ روي سطح آب قرار گيرد اين نشان مي دهد که تخم مرغ کهنه است و نبايد مصرف شود و تخم مرغ سالم در ته آب و به شکل افقي قرار مي گيرد.

همچنين، چنانچه تخم مرغ شکسته شود و زرده و سفيد مخلوط شود، اين امر نشان دهنده کهنگي تخم مرغ است چرا که زرده و سفيده تخم مرغ سالم جدا از يکديگر قرار دارند و مخلوط نمي شوند. وي در مورد سلامت تخم مرغ آبپز نيز خاطر نشان کرد: در تخم مرغ آبپز زرده نبايد به بدنه تخم مرغ چسبيده باشد، همچنين نبايد زرده در تخم مرغ تازه و طبيعي هويدا باشد و بايد ميان سفيده مخفي شده باشد.




منبع:salamatonline.ir



http://www.CheKhabar.ir/News/43707/هرگز تخم مرغ را شسته شده داخل يخچال نگذاريد
بستن   چاپ