ترفندهاي آشپزهاي حرفه اي براي خوشمزه شدن غذاهاي شان را اينجا بخوانيد
چهارشنبه 21 مهر 1395 - 12:41:42 PM
چه خبر - راز آشپزهاي حرفه اي که غذاهاي شان را خوشمزه مي کندرب انار + مرغ

پس از اينکه تکه‌هاي مرغ را با آب و کمي نمک پختيد، 2 قاشق غذاخوري رب انار را با نصف ليوان پياز سرخ‌شده و يک قاشق چاي‌خوري زعفران دم‌کرده کمي تفت بدهيد و روي مرغ‌ها بريزيد. سپس اجازه دهيد تکه‌هاي مرغ طعم‌دار شده به مدت 2 تا 3 دقيقه روي حرارت بمانند تا آماده خوردن شوند.

قهوه + استيک

اگر قصد درست کردن استيک يا حتي گوشت تنوري داريد، مي‌توانيد از پودر قهوه نيم‌کوب براي طعم دادن به گوشت استفاده کنيد. ترکيب پودر قهوه اسپرسو، نمک، فلفل قرمز، پودر فلفل دلمه‌اي، زيره سبز و چند دانه فلفل سياه بهترين ترکيب براي طعم‌دار کردن گوشت‌هاي استيک و کبابي است.

مايونز + جوجه کباب

اضافه کردن يک قاشق غذاخوري سس مايونز به مواد جوجه‌کباب مي‌تواند هم طعم جوجه را دلپذيرتر کند و هم بافت آن را نرم‌تر، بنابراين اگر تصميم به پخت اين غذا داريد، کمي سس مايونز قبل از پخت تکه‌هاي گوشت به آن اضافه کنيد.

آب‌ليمو + ماکاروني

خيلي‌ها به آب در حال جوش ماکاروني، کمي نمک اضافه مي‌کنند. اين بار به جاي اين کار يک قاشق غذاخوري آب‌ليموي تازه را به آب ماکاروني اضافه کنيد و هنگام سرو ماکاروني هم کمي آويشن يا پودر ريحان خشک روي آن بريزيد. به اين ترتيب هم حجم سديم دريافتي را کاهش مي‌دهيد و هم طعم جديدي را در ماکاروني تجربه خواهيد کرد.

طعم دار کردن سبزيجات بخارپز

معمولاً بيشتر افراد طعم سبزي‌هاي بخارپز را دوست ندارند اما مي‌توانيد با افزودن کمي روغن کنجد و سرکه بالزاميک به سبزي‌هاي بخارپز، طعمي مطلوب به آن‌ها بدهيد

آب سيب + کتلت

اگر مي‌خواهيد طعم کتلت شما با تمام کتلت‌هاي تمام دنيا متفاوت باشد، به جاي پياز رنده شده، از آب سيب غليظ در تهيه مواد اوليه آن کمک بگيريد. افزودن کمي نان خشک خردشده به مواد اوليه کتلت مي‌تواند شلي حاصل از افزودن آب سيب را نيز برطرف کند.

برنج + شامي

اگر مقداري از برنج مهماني شب گذشته‌تان باقي مانده است، اصلاً نگران نباشيد. شما مي‌توانيد يک ليوان برنج پخته را خوب بکوبيد و با کمي گوشت چرخ‌کرده و پياز رنده شده آن را مخلوط کنيد و پس از افزودن ادويه و سبزي‌هاي معطر، يک شامي بسيار خوشمزه سر ميز غذايتان بگذاريد.

پنير پيتزا + فيله سوخاري

معمولاً بچه‌ها علاقه فراواني به خوردن فيله سوخاري و مرغ کبابي دارند. شما مي‌توانيد براي بالا بردن کالري و بهبود طعم گوشت‌هاي سوخاري از کمي پنير پيتزاي رنده شده و آب‌ليموي تازه استفاده کنيد.

خامه + سوپ سفيد

اگر اضافه وزن نداريد، چربي خونتان بالا نيست يا مي‌خواهيد مهماني برگزار کنيد، حتماً به سوپ‌هاي سفيد خود کمي خامه هم بزنيد. افزودن خامه و جعفري تازه به سوپ‌هاي سفيد عطري دل‌پذير و طعمي به ياد ماندني به آن مي‌دهد.

پنير صبحانه + ماکاروني

وقتي ماکاروني را پختيد و در ظرف مخصوص سرو آن ريختيد، کمي پنير صبحانه روي آن رنده کنيد. مطمئن باشيد با اين کار يک رشته ماکاروني هم ته ظرفتان باقي نخواهد ماند.

پنير خامه‌اي + تخم‌مرغ

2 تخم‌مرغ خام را خوب هم بزنيد. سپس 2 قاشق غذاخوري کره را با يک‌چهارم فنجان پنير خامه‌اي و کمي نمک مخلوط کنيد و اين مخلوط را روي حرارت ملايم بگذاريد. وقتي پنير و کره کاملاً آب شدند، تخم‌مرغ‌ها را به ظرفتان اضافه کنيد و پس از هم زدن تمام مواد با يکديگر، درِ ظرف را تا پف کردن و پختن کامل تخم‌مرغ‌ها ببنديد. بعد از حدود 5 دقيقه يک املت فوق‌العاده خوش عطر و طعم خواهيد داشت. افزودن کمي پودر آويشن به اين املت، خوشمزه‌ترين صبحانه عمرتان را براي شما فراهم خواهد کرد.



منبع : sooran.com

http://www.CheKhabar.ir/News/43598/ترفندهاي آشپزهاي حرفه اي براي خوشمزه شدن غذاهاي شان را اينجا بخوانيد
بستن   چاپ