از نان و کيک چگونه نگهداري کنيم کپک نزند؟
شنبه 17 مهر 1395 - 12:43:49 PM
چه خبر - نکته هايي مهم در نگهداري از نان و کيکنگهداري از کيک

براي اينکه کيک باقيمانده در يخچال خشک نشود و تزيين آن هم به هم نخورد، بعد از برش دادن کيک، روي ناحيه برش زده نان تست بگذاريد و آن را با خلال دندان ثابت کنيد.

نگهداري از گوشت چرخ کرده

گوشت چرخ کرده را بايد به سرعت فريزر کرد اما براي اينکه هر بار مجبور نشويد حجم زيادي از گوشت را از انجماد درآوريد، توصيه مي کنيم آن را در نايلون هاي زيپ دار بريزيد و بعد از اينکه هواي آن را گرفتيد تقسيم بندي کنيد تا هر بار به راحتي تکه مورد نياز را برداريد و بقيه گوشت را از انجماد خارج نکنيد.

نگهدازي از پنير

ظرف پنير يا خامه را بايد برعکس در يخچال بگذاريد. اين کار کمک مي کند ميزان جريان هوا در آن کمتر شود، باکتري وارد آن نشود و مدت بيشتري تازه بماند.

نکهداري از شير

اگر مي خواهيد شير را براي مدتي طولاني نگه داريد، بهترين کار فريزکردن آن است. به اين ترتيب که آن را به بخش هاي کوچک تقسيم و جداگانه فريز کنيد.

نگهداري از عسل

معمولا عسل فاسد شدني نيست اما براي اين که باکيفيت تر باقي بماند حتما در ظرف را محکم ببنديد.

نگهداري از نان

براي نگهداري نان هرگز آن را در هواي آزاد قرار ندهيد زيرا به سرعت خشک مي شود. بهتر است نان را در ساک پارچه اي قرار دهيد. کيسه هاي نايلوني اصلا مناسب نگهداري نان نيست، مگر اينکه بخواهيد آن را در فريزر قرار دهيد. بهترين شيوه نگهداري نان فريز کردن آن است. قبل از اين کار نان باگت يا صنعتي را برش نزنيد تا رطوبت داخل آن خارج نشود. اگر ناني در جريان هوا خشک شد نيز کافي است کمي آن را نمناک کنيد و داخل فر بگذاريد تا گرم و تازه شود.



منبع : salamat.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/43113/از نان و کيک چگونه نگهداري کنيم کپک نزند؟
بستن   چاپ