تاخير در درمان ناشنوايي اثرات جبران ناپذيري دارد
شنبه 10 مهر 1395 - 7:43:26 PM
چه خبر - درمان کم شنوايي يا ناشنوايي

حميد جليل‌وند عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي، در مراسم گراميداشت روز جهاني ناشنوايان و کم شنوايان در اردبيل با تاکيد به اهميت درمان کم شنوايي و ناشنوايي، گفت: شناخت با بينايي و شنوايي حاصل مي‌شود. وي با بيان اينکه رشد مغز، يک مساله بسيار مهم است، افزود: هر چه سن فرد افزايش يابد ارتباطات بيشتر مي‌شود.

جليل‌وند با بيان اينکه رشد مغز تا سنين نوجواني ادامه دارد، تصريح کرد: تاخير در درمان ناشنوايي، اثرات جبران ناپذيري بر مغز و عملکرد فرد مي‌گذارد. عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي با طرح اين سوال که سمعک چيست، خاطرنشان کرد: سمعک براي کم شنوايان خوب است تا بتوانيم آنها را نجات دهيم و جايي که سمعک جواب ندهد، به کاشت حلزون اقدام مي‌کنيم.

وي با بيان اينکه با دو وسيله سمعک و کاشت حلزون فردي کم شنوا نخواهد ماند، افزود: زمان را نبايد از دست بدهيم و بايد از بدو تولد تا شش ماهگي تشخيص داد و بعد از آن درمان شروع شود. هدف ما اين است که کم شنواها و ناشنواياني که به دنيا مي‌آيند طوري درمان شوند، تا در هفت سالگي مثل يک بچه عادي وارد مدرسه شوند.

عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي با بيان اينکه اديولوژيست در اين مسير سخت ولي پيمودني نقش مهمي دارد، افزود: خانواده‌ها نيز به جاي نگراني براي فرزند کم شنوا و ناشنواي خود، بايد توجه بيشتري به وي داشته باشند.




منبع:shafaonline.ir



http://www.CheKhabar.ir/News/42542/تاخير در درمان ناشنوايي اثرات جبران ناپذيري دارد
بستن   چاپ