همراه چاي چي بخوريم؟ قند, توت, خرما يا ...
شنبه 27 شهريور 1395 - 9:43:45 AM
چه خبر - آيا اضافه کردن آبليمو به چاي کار درستي است؟

مرتضي حسيني منش، پژوهشگر طب اسلامي به معرفي ماده سم‌زداي طبيعي پرداخته و تاکيد کرده است که مصرف آن در کنار چاي، مضرات و سموم اين نوشيدني را تا حد زيادي مهار مي‌کند.

چاي سياه داراي سمومي است که استفاده از آن موجب کوتاهي عمر مي شود. از طرفي ايجاد خلط سودا (سودا زا)، سوزاندن آهن، طبع سرد بالا و کاهش سلامت و شفافيت پوست از ديگر مضرات آن است. استفاده از ليمو ترش همراه چاي سياه به دليل خاصيت ضدعفوني‌کنندگي آن، سموم را از بين مي برد و از مسموميت جلوگيري مي کند. همچنين مصرف ليمو به همراه چاي در فصل تابستان ضد تهوع، تعريق و در افراد با طبع گرم، آرامبخش، نشاط آور و بسيار مقوي است. چاي کاهنده خواص ليمو و استفاده از ترکيب آنها موجب ايجاد تعادل در بدن است.

چاي سبز، مقوي، جوان کننده، نشاط بخش، مفيد براي مغز و بدن و بالا برنده تمرکز است، همچنين اين دمنوش شش برابر آنتي بيوتيک ها خواص درماني دارد. استفاده از ليمو ترش در کنار اين دمنوش خاصيت ضد اکسيداني و اثر جوان بخشي آن را چند برابر مي کند.

اين پ‍‍‍ژوهشگر طب اسلامي با يادآوري مضر بودن استفاده از قند به همراه چاي و ايجاد سودا اظهار داشت: بهترين شيرين کننده به همراه چاي، عسل است که باعث از بين بردن سموم آن مي شود. همچنين استفاده از عسل در کنار چاي سبز موجب افزايش جذب خواص درماني آن مي شود. مصرف خرما و توت خشک به همراه چاي سياه، مضرات آن را به حداقل مي رساند، همچنين ترکيب زنجبيل و دارچين در چاي با توجه به طبع افراد و متناسب با فصل بسيار مفيد است.

استفاده از چاي داغ موجب سرطان ريه و از بين برنده اعصاب روي زبان است. مصرف چاي کمرنگ و جايگزيني ساير دمنوش هاي گياهي به جاي آن همواره از سوي متخصصين توصيه مي شود.




منبع:yjc.ir


http://www.CheKhabar.ir/News/41288/همراه چاي چي بخوريم؟ قند, توت, خرما يا
بستن   چاپ