جو دو سر پرک يکي از غلاتي است که از آن فقط براي درست کردن سوپ يا آش استفاده نمي شود. جو دو سر پرک کاربردهاي بسياري در آشپزي دارد و با آن مي توانيد غذاهاي خوش طعم و لذيذي درست کنيد.
جو دو سر پرک فقط براي درست کردن سوپ و آش نيست
1 - شما در تهيه انواع کتلت مي توانيد به جاي آرد سوخاري از جو دو سر پرک ريز شده استفاده کنيد
2 - همچنين در سرخ کردن انواع مرغ و ماهي از اين غله استفاده کنيد.
3 - از آنجا که جو پرک لعاب زيادي دارد آن را پودر کرده و يا همانگونه به صورت پرک در انواع غذاها و خورش ها اضافه کنيد که بهترين جايگزين سيب زميني به عنوان غليظ کننده غذاها است.
4 - جو دو سر پرک خرد را مي توانيد در تهيه انواع کوکو و دلمه استفاده کنيد.
5 - در تهيه سالاد الويه مي توانيد به جاي سيب زميني از پرک جو دو سر پخته شده استفاده کنيد . براي پخت جو دو سر پرک به ازاي هر پيمانه جو دو سر پرک دو پيمانه آب کافي است.
6 - همچنين مي توانيد با استفاده از جو دو سر پرک مقوي ترين ولذيذترين صبحانه را تهيه کنيد ،فقط کافي است جو دو سر پرک را پخته و در شير يا شير سويا ريخته و به همراه عسل يا شکر و يا بسته به سليقه خودتان بدون عسل و شکر مصرف کنيد. براي صبحانه مي توانيد آن را با دارچين و يا جوز هندي مزه دار کنيد.
7 - کشمش و يا هر نوع ميوه خشک و يا تازه نظير تکه هاي موز ، توت فرنگي ، سيب و يا توت تازه به آن اضافه کنيد و در آخر مقدار کمي شکر يا عسل و کمي شير به آن اضافه کرده و ميل کنيد.
8 - از آن جا که جو دو سر پرک آماده مصرف است مي توانيد حتي بدون پختن نيز آن را در شير يا شيرسوياي گرم ريخته و ميل کنيد . بر حسب سليقه خود مي توانيد با افزودن انواع دانه ها همچون گردو ، بادام ، يا انواع ميوه هاي خشک در آن صبحانه اي سرشار از ويتامين تهيه کنيد.
منبع : khorasannews.com