اشپل ماهي اين مضرات را هم دارد مراقب باشيد!!
شنبه 13 شهريور 1395 - 9:43:04 AM
چه خبر - اشپل ماهي، فوايد و مضرات

اشپلِ ماهي حاوي مقدار زيادي از اسيدهاي چرب امگا-3 از نوع ايکوزاپنتانوئيک (EPA) و اسيد دوکوزاهگزانوئيک (DPA) است و به‌عنوان يکي از بهترين منابع ويتامين B12 شناخته مي‌شود.

اسيدهاي چرب امگا-3 براي عملکرد مطلوب مغز و سلامت قلب حياتي هستند، و به کاهش التهاب در بدن کمک مي‌کنند. ويتامين B12 نيز نقش مهمي در عملکرد مطلوب مغز دارد و در تبديل کردن غذا به انرژي، نقش مهمي ايفا مي‌کند.

هر 28 گرم از اشپلِ ماهي سالمون حاوي 1096 ميلي‌گرم (بيش از يک گرم) از اسيدهاي چرب امگا-3 است که 438 ميلي‌گرم آن از نوع EPA و 514 ميلي‌گرم آن از نوع DPA تشکيل مي‌شود. اهميت اين ميزان از امگا-3 موجود در اشپل ماهي زماني بيشتر مي‌شود که بدانيم انجمن قلب آمريکا به همه افراد توصيه مي‌کند تا روزانه يک گرم امگا-3 دريافت کنند. علاوه بر اين، هر 28 گرم از خاويار ماهي سفيد نيز حاوي 15.8 ميکروگرم از ويتامين B12 است که 263 درصد از نياز روزانه بدن به اين ويتامين مهم را برطرف مي‌سازد.

تخم ماهي دقيقا مثل تخم مرغ، مقدار زيادي کلسترول دارد. هر 28 گرم از خاويار سياه داراي 165 ميلي‌گرم کلسترول است، درحالي که افراد سالم در طول روز نبايد بيش از 300 ميلي‌گرم کلسترول دريافت کنند. رژيم غذايي با کلسترول بالا، خطر ابتلا به بيماري قلبي را افزايش مي‌دهد.

مشکل ديگر اشپلِ ماهي، سديم آن است. هر 28 گرم از خاويار سياه حاوي 420 ميلي‌گرم سديم است، درحالي که هيچ فردي نبايد روزانه بيشتر از 2300 ميلي‌گرم سديم مصرف کند. به همين دليل بهتر است که از خاويار ماهي سفيد استفاده کنيد، چون ميزان سديم در هر 28 گرم آن به 45 ميلي‌گرم مي‌رسد.




منبع:salamatism.com



http://www.CheKhabar.ir/News/40096/اشپل ماهي اين مضرات را هم دارد مراقب باشيد!!
بستن   چاپ