خشک کردن ميوه با يک روش آسان و بي دردسر!
پنجشنبه 4 شهريور 1395 - 11:42:38 AM
چه خبر - خشک کردن ميوه با آفتاب

من خودم قبلا ميوه خشک کن استفاده مي کردم. اما امسال تصميم گرفتم از نور خورشيد براي خشک کردن آن ها استفاده کنم. اين روش خشک کردن هزينه بر نيست و نياز به تجهيزات خاصي ندارد، خيلي هم آسان است. تنها مشکلي که دارد طولاني بودن دوره خشک شدن ميوه هاست. اگر زمانش برايتان مهم نيست حتما اين کار را انجام دهيد. از نور آفتاب استفاده کنيد تا براي خود ميوه خشک هاي بسيار خوشمزه اي درست کنيد.

در اين دستور چند نوع ميوه با دو نوع سيني توري خشک مي کنيم. مي دانيد که هر ميوه ممکن است نياز به سيني مخصوص خود داشته باشد.

لوازم خشک کردن ميوه

_ ميوه : ( من از انواع ميوه هاي هلو، آلو، زردآلو، سيب، آلبالو، بلوبري و گوجه استفاده کردم) مطمئن شويد که ميوه ها رسيده و بدون هيچ لکه و زدگي باشند. ميوه ها نبايد بيش از حد رسيده باشند.
_ براي خشک کردن ميوه ها از سيني هاي توري فر و سيني هاي توري پلاستيکي دستگاه خشک کن ميوه استفاده کنيد. مصرف سيني توري به خاطر اين است که مي خواهيم هوا زير ميوه ها جريان داشته باشد.
_ پارچه توري براي حفظ ميوه ها از جانوران.
_ مخلوط آبليمو و آب براي جلوگيري از بد رنگ شدن ميوه ها.

آموزش خشک کردن ميوه ها در آفتاب

_ ميوه ها را شسته و قاچ کنيد. زردآلو، آلو و آلبالوها بايد دو نيم شوند. سيب و ميوه هاي بزرگ را چند قاچ کنيد.
_ ميوه ها را داخل ترکيب آب و آبليمو بريزيد و بگذاريد چند دقيقه خيس بخورد. اين کار مانع تغيير رنگ ميوه ها به قهوه اي مي شود.
_ گوجه فرنگي ها را به دو نيم کنيد. مي توانيد دانه ها را دور بريزيد يا بگذاريد بماند. من کمي نمک هم به آن اضافه مي کنم خيلي خوشمزه مي شود. گوجه فرنگي ها را در آبليمو قرار ندهيد.
_ ميوه ها را با فاصله روي سيني توري قرار دهيد تا هوا به اندازه کافي بين آن ها جريان داشته باشد. زير سيني هاي توري ظرفي قرار دهيد تا ميوه ها روي زمين نريزند.
_ در نهايت روي ميوه ها را با پارچه توري بپوشانيد تا از حشرات و جانوران در امان باشند.
_ سيني ها را در يک مکان بسيار گرم در زير آفتاب قرار دهيد و هر چند وقت يکبار ميوه ها را پشت و رو کنيد.
_ وقتي ميوه ها چروکيده شد يعني خشک شده است. آن ها را نصف کنيد تا مطمئن شويد که هيچ رطوبتي باقي نمانده باشد.

زماني که براي خشک کردن ميوه ها لازم است

سيب : 2 روز
آلبالو و زردآلو : 3 روز
گوجه فرنگي، هلو و آلو : 4 روز
ميوه ها را در ظرف هاي مناسب بدون هوا نگهداري کنيد و از خوردن آن ها لذت ببريد.



منبع : bedunim.ir

http://www.CheKhabar.ir/News/39428/خشک کردن ميوه با يک روش آسان و بي دردسر!
بستن   چاپ