اين شکلات ها را نخوريد!!
شنبه 16 مرداد 1395 - 3:41:57 AM
چه خبر - مضرات جايگزين کره کاکائو يا CBS در برخي شکلات ها

مهندس زهره پور احمد, کارشناس ارشد سازمان غذا و دارو گفت: شکلات فرآورده اي است که بايد در تهيه آن از کره کاکائو استفاده شود. کره کاکائو طي چندين مرحله فرآيند از دانه کاکائو استخراج مي شود. عمده اسيد چرب شکلات، اسيد چرب استئاريک است که تقريبا خنثي است.

در شکلات بيش از 18 درصد کره کاکائو بايد استفاده شود و با توجه به نوع محصول توليدي، از پودر کاکائو، شير خشک، شکر، مغزهاي خوراکي و... استفاده مي شود. آنچه اهميت دارد، لزوم استفاده از کره کاکائو است و توليد شکلات با کره کاکائو فرآيندي پيچيده و ظريف است و مستلزم تکنولوژي و دانش فني است و در حال حاضر نکته قابل توجه اين است که به دليل قيمت بالاي کره کاکائو و تکنولوژي استفاده از آن برخي توليدکنندگان اقدام به توليد محصولي شبيه به شکلات ولي با استفاده از روغن جانشين کره کاکائو که براي قلب و عروق مضر است، مي کنند.اين محصول ارزان تر و بسيار ساده تر تهيه مي شود.

هنگام تهيه شکلات حتما به قسمت مواد متشکله آن توجه شود و با ديدن کلمه CBS يا روغن جانشين کره کاکائو بدانيد که در اين فرآورده از مشتقاتي استفاده شده است که شايد براي سلامتي مضر باشد و با دانش و آگاهي نسبت به خريد اقدام نماييد.






منبع:mehrnews.com


http://www.CheKhabar.ir/News/37581/اين شکلات ها را نخوريد!!
بستن   چاپ