سفيدي بيش از حد نان ها, سلامت شما را تهديد مي کند!!
سه شنبه 12 مرداد 1395 - 8:43:21 AM
چه خبر - مضرات افزايش مصرف بلانکيت (جوهر قند) در نان هاي سنتي

دکتر احمد جنيدي جعفري, معاون دانشگاه علوم پزشکي ايران, عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي ايران در خصوص افزايش مصرف بلانکيت (جوهر قند) در نمونه برداري هاي صورت گرفته از نان هاي سنتي در استان تهران هشدار داد و گفت: بر اساس استاندارد ملي ايران به شماره 2628، استفاده از بلانکيت در تهيه نان هاي سنتي اعم از لواش، تافتون، بربري و سنگک ممنوع است.

بعضي نانوايي هاي شهر تهران، به منظور تسريع در کوتاه شدن فرآيند توليد و جبران نقائص ناشي از عدم تخمير طبيعي به مصرف مواد شيميايي چون جوش شيرين، بلانکيت (جوهر قند) و نمک طعام اضافي براي کاهش سياليت گلوتن و افزايش مقاومت خمير حاصل از گندم آلوده به آفت سن و سفيد تر شدن نان روي مي آورند.

سفيدي بيش از حد نان ها حکايت از مصرف بلانکيت در تهيه آن دارد

باقي مانده بلانکيت مصرف شده در نان، بعد از ورود به دستگاه گوارش موجب از بين بردن پرزهاي معده و روده و در دراز مدت ممکن است باعث بروز سرطان دستگاه گوارش گردد.

مضرات استفاده از بلانکيت (جوهر قند)

استنشاق مستقيم بلانکيت موجب تحريک سيستم تنفسي، پوستي و چشمي نانوايان شده و موجب بروز بيماري ديابت از طريق بلوک کردن هورمون هاي بدن به ويژه انسولين در مصرف کنندگان نان هاي حاوي بلانکيت مي شود.

بهترين و مناسب ترين شيوه تهيه نان هاي مسطح مانند لواش، تافتون و بربري

مناسب ترين و بهترين شيوه تهيه نان انجام عمل تخمير بيولوژيک است که موجب تغييرات بسيار مطلوبي در ويژگي هاي حسي، شيميايي، فيزيکي و ارزش غذايي نان مي شود و موجب افزايش قابليت هضم نان و جذب مواد معدني خواهد شد.






منبع:mehrnews.com



http://www.CheKhabar.ir/News/37309/سفيدي بيش از حد نان ها, سلامت شما را تهديد مي کند!!
بستن   چاپ