5 دليل براي خوردن کرنبري
پنجشنبه 7 مرداد 1395 - 11:43:45 AM
چه خبر - خواص کرنبري

محققان پيشتر اعلام کرده بودند، مصرف ميوه کرنبري براي درمان عفونت‌هاي مجاري ادراري مفيد است،‌ اما اکنون تحقيقات حاکي از آن است که اين ميوه اثرات مفيد ديگري نيز براي ساير اعضاي بدن هم دارد.در اين مطالعه کارشناسان دريافتند مصرف آب اين ميوه يا خشک آن مي‌تواند به سلامت مغز، سيستم ايمني و قلب - عروق کمک کند. در اين بررسي نوعي ترکيب خاص در کرنبري آزمايش شده که همچون پلي‌فنول‌ها و آنتي‌اکسيدان‌ها بر تمام قسمت‌هاي بدن تاثير گذاشته و به بهبود عملکرد کليه‌ها، قلب و گردش خون منجر مي‌شود.

پلي فنول‌ها خاصيت ضد التهابي دارند و در خوراکي‌ها و نوشيدني‌هاي ديگري همچون چاي سبز و قهوه وجود دارند. بيشتر ميوه‌هاي توت مانند از قبيل تمشک، توت فرنگي و کرنبري سرشار از پلي فنول‌ها هستند.

جفري بلومبرگ از متخصصان دانشگاه تافتس آمريکا گفت: زيست فعال‌هاي موجود در اين ميوه، طيف وسيعي از اثرات مثبت را براي سلامتي دارند. همچنين با در نظر گرفتن طبيعت پيچيده و تنوع ترکيب‌هاي موجود در ميوه‌هاي توت مانند و چگونگي تعامل آنها با يکديگر مي‌توان اظهار کرد: در تشخيص فوائد بالقوه کرنبري تنها لايه سطحي از اثرات آن بررسي شده است.

در اين مطالعه پزشکان آمريکايي مشاهده کردند، ترکيب‌هاي موجود در اين ميوه در بهبود ميکروبيوم معده، سيستم ايمني، سلامت قلب - عروق تاثيرگذار است و همچنين اين ميوه مي‌تواند به تنظيم فشارخون، گردش خون و سطح ليپيد خون کمک کند.




منبع:روزنامه همشهري



http://www.CheKhabar.ir/News/36986/5 دليل براي خوردن کرنبري
بستن   چاپ