بهترين نوع پنير, پنيري است که اين لفظ روي بسته بندي آن درج شده باشد!!
سه شنبه 5 مرداد 1395 - 11:42:55 AM
چه خبر - پنير «اولترافيلتراسيون» بخوريد؛ ارزش غذايي بيشتري دارد

دکتر محمد حسين عزيزي, متخصص علوم و صنايع غذايي گفت: استفاده از شير خشک در برخي از پنيرها براي غليظ تر شدن ماده خشک آن مجاز است. ميزان ويتامين هاي شير خشک نسبت به شير تازه کمتر اما املاح معدني آن با شير تازه برابري مي کند.

پنيرهاي توليد شده به روش آنالوگ

پنيرها و خامه هايي که روي بسته بندي آن ها لفظ آنالوگ قيد شده حاوي خامه يا چربي گياهي هستند.انواعي از پنيرها که با شير کامل گاو و گوسفند تهيه مي شوند نيازي به افزودن روغن گياهي ندارند اما آن دسته از پنيرهايي که با شير چرخ شده (چربي گرفته) تهيه مي شوند حاوي روغن نباتي بوده که بايد جهت اطلاع مشتري بر روي بسته بندي محصول نوشته شود.

پنيرهاي پروسس يا فرآوري شده

نوع ديگري از پنيرها که امروزه طيف وسيعي از آن در حال توليد است و در انواع طعم دار و بدون طعم در بازار عرضه مي شوند، پنيرهاي پروسس يا فرآوري شده هستند که اغلب از اختلاط خرده پنيرهاي مختلف به همراه چربي گياهي، خامه و افزودني هاي سنتزي تهيه مي شوند و بافت آن ها کرِم مانند است و اغلب طعم شيرخشک مي دهند. چنين پنيرهايي در مقايسه با ديگر پنيرها کلسيم پايين و از نظر خواص تغذيه اي ارزش کمتري دارند.

پنيرهاي توليد شده به روش اولترافيلتراسيون

پنيرهاي توليد شده به روش اولترافيلتراسيون را که اغلب همين لفظ روي بسته بندي محصول درج شده، بهترين نوع پنير است. در اين روش توليد، بر غلظت مواد مغذي پنير افزوده مي شود و از نظر ارزش تغذيه اي و به خصوص کلسيم به مراتب از ساير پنيرها مغذي تر است.





منبع:salamatonline.ir


http://www.CheKhabar.ir/News/36815/بهترين نوع پنير, پنيري است که اين لفظ روي بسته بندي آن درج شده باشد!!
بستن   چاپ