لقمه بادمجان و پنير، يک پيش غذاي آسان و باکلاس
دوشنبه 4 مرداد 1395 - 12:40:08 PM
چه خبر - مواد لازم براي لقمه بادمجان و پنير

بادمجان : 1 عدد بزرگ
روغن زيتون : 2 الي 3 قاشق غذاخوري
گوجه فرنگي ورقه شده : 2 الي 3 عدد
پنير پارمزان : ½ فنجان
حبه سير : 2 عدد خرد شده
سس مايونز : 4 قاشق غذاخوري
سبزيجات تازه معطر : به مقدار کافي
نمک و فلفل : به مقدار لازم

طرز تهيه لقمه بادمجان و پنير

مرحله اول درست کردن لقمه بادمجان و پنيرمرحله اول درست کردن لقمه بادمجان و پنير

مرحله اول درست کردن لقمه بادمجان و پنير

گوجه فرنگي و بادمجان را کاملا شسته و خشک کنيد.

مرحله دوم درست کردن لقمه بادمجان و پنيرمرحله دوم درست کردن لقمه بادمجان و پنير

مرحله دوم درست کردن لقمه بادمجان و پنير

با چاقوي تيز بادمجان ها را ورقه ورقه کرده و درون کاسه بزرگي بريزيد

مرحله سوم درست کردن لقمه بادمجان و پنيرمرحله سوم درست کردن لقمه بادمجان و پنير

مرحله سوم درست کردن لقمه بادمجان و پنير

روي ورقه هاي بادمجان روغن زيتون، نمک و فلفل بريزيد.

مرحله چهارم درست کردن لقمه بادمجان و پنيرمرحله چهارم درست کردن لقمه بادمجان و پنير

مرحله چهارم درست کردن لقمه بادمجان و پنير

ورقه هاي بادمجان را درون گريل برقي براي 5 دقيقه گريل کنيد. اگر دوست داشته باشيد مي توانيد ورقه هاي بادمجان را سرخ هم کنيد.

مرحله پنجم درست کردن لقمه بادمجان و پنيرمرحله پنجم درست کردن لقمه بادمجان و پنير

مرحله پنجم درست کردن لقمه بادمجان و پنير

سس مايونز، پنير پارمزان، حبه سير خرد شده و مقداري نمک و فلفل را با هم مخلوط کنيد.

مرحله ششم درست کردن لقمه بادمجان و پنيرمرحله ششم درست کردن لقمه بادمجان و پنير

مرحله ششم درست کردن لقمه بادمجان و پنير

بادمجان هاي گريل شده را درون بشقاب سرو بگذاريد.

مرحله هفتم درست کردن لقمه بادمجان و پنيرمرحله هفتم درست کردن لقمه بادمجان و پنير

مرحله هفتم درست کردن لقمه بادمجان و پنير

روي هر کدام از برش هاي بادمجان گريل شده، يک برش گوجه فرنگي قرار دهيد.

مرحله هشتم درست کردن لقمه بادمجان و پنيرمرحله هشتم درست کردن لقمه بادمجان و پنير

مرحله هشتم درست کردن لقمه بادمجان و پنير

روي گوجه فرنگي ها مخلوطي از پنير پارمزان و سس مايونز بريزيد. در انتها روي بادمجان ها را با سبزي هاي معطر تزيين کنيد.

لقمه بادمجان و پنير

لقمه بادمجان و پنيرلقمه بادمجان و پنير


منبع: سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/36733/لقمه بادمجان و پنير، يک پيش غذاي آسان و باکلاس
بستن   چاپ