اگر دچار گرمازدگي يا مسموميت‌‌هاي منتج به اسهال شديد، فالوده ميل کنيد!!
دوشنبه 4 مرداد 1395 - 11:42:47 AM
چه خبر - خواص غذايي فالوده

فالوده شيرازي يا پالوده نوعي دسر يخي و از فرآورده‌هاي سنتي شيراز مي‌‌باشد که در قديم‌الايام به شيوه سنتي توليد مي‌‌شد، اما امروزه با دستگاه‌هاي ويژه و ماشين‌آلات، سريع و آسان‌‌تر تهيه مي‌‌شود. بستني و فالوده در‌ايران پرمصرف‌ترين نوع شيريني به حساب مي‌‌آيند، خصوصا فالوده كه از قديم‌الايام در فصل تابستان طرفداران بي‌شماري دارد.

فالوده از رشته‌هاي نشاسته‌اي يخ زده تهيه شده كه نهايتا كمي‌شربت يا آبليمو به همراه گلاب روي آن ريخته و ميل مي‌شود. در گذشته به خوراکي که از پختن پودر بادام و شکر تهيه مي‌‌شد، فالوده مي‌‌گفتند. نشاسته که از اجزاي عمده تشکيل دهنده فالوده مي‌باشد، از مهم‌ترين منابع انرژي بدن انسان و در گروه كربوهيدرات‌ها به شمار مي‌‌رود و از جمله مواد غذايي است كه در بدن تجزيه و به گلوكز (قند خون) تبديل مي‌‌گردد. قند خون انرژي لازم را براي مغز و مركز عصبي بدن انسان تامين مي‌‌كند.

همچنين فالوده در مواقع فعاليت‌هاي شديد فكري، مطالعات، يادگيري‌هاي تحصيلي و درسي و يا در هنگام كاهش حجم مايعات بدن در زمان گرمازدگي و مسموميت‌‌هاي منتج به اسهال و يا در مواقع كاهش قندخون در زمان‌هاي روزه‌داري و گرسنگي طولاني مدت، تامين كننده انرژي و برطرف كننده خستگي مي‌‌باشد.




منبع:zendegionline.ir



http://www.CheKhabar.ir/News/36723/اگر دچار گرمازدگي يا مسموميت‌‌هاي منتج به اسهال شديد، فالوده ميل کنيد!!
بستن   چاپ