آيا واقعا عسل سالم تر از شکر است؟!
يکشنبه 3 مرداد 1395 - 3:41:39 AM
چه خبر - شيرين کردن با عسل بجاي شکر

رژيم غذايي شيرين بيماران مبتلا به ديابت

مهريار خسروشاهي, متخصص ديابت در ارتباط با رژيم غذايي شيرين بيماران مبتلا به ديابت اظهارداشت: ديابتي‌ها بايد در مصرف:

-خرما-انجير خشک-موز-انگور -توت خشک

دقت کنند. خوراکي هاي طبيعي ذکر شده، اگر درست و به اندازه مصرف نشوند حتي مي‌توانند قند خون را به شدت بالا برده و به بدن بيمار آسيب بزنند.

عسل نسبت به شکر از شيريني بيشتري برخوردار است

به طور کلي مصرف عسل به جاي شکر تاثير چنداني بر بهبود کنترل قند خون شما نخواهد داشت، چرا که هر دوي آنها قند خون را به ميزان قابل توجهي بالا مي برند. متخصص ديابت با بيان اينکه عسل نسبت به شکر از شيريني بيشتري برخوردار است، تصريح کرد: ميزان کربوهيدرات و کالري عسل در هر پيمانه از شکر بيشتر است. پس بيماران بايد دقت داشته باشند که در صورت مصرف مداوم عسل نيز همواره تعداد واحد کربوهيدرات دريافتي خود را محاسبه کرده و طبق برنامه خود انسولين تزريق کنند.






منبع:farsnews.com


http://www.CheKhabar.ir/News/36591/آيا واقعا عسل سالم تر از شکر است؟!
بستن   چاپ