بوي بد دهان را با اين خوراکي ها رفع کنيد
يکشنبه 15 شهريور 1394 - 9:47:49 AM
زنجبيل از مدت‌ها پيش براي درمان مشکلات گوارشي استفاده شده است. حفظ سلامت دهان و دستگاه گوارش از جمله عوامل کليدي و مهم در از بين بردن بوي نامطبوع دهان است. مسواک زدن و استفاده از نخ دندان پس از هر وعده غذايي در درجه اول اهميت براي از بين بردن بوي بد دهان است و در درجه دوم نيز رژيم غذايي مناسب و در پي آن سلامت دستگاه گوارش براي رفع بوي نامطبوع دهان اهميت دارد. هرچند در مواقعي که امکان مسواک زدن نيست مي‌توان با مصرف برخي مواد خوراکي مفيد، بوي نامطبوع دهان را از بين برد.

در گزارشي به برخي از خوردني‌هايي که خاصيت برطرف‌کنندگي بوي بد دهان را دارند اشاره شده که به شرح زير است:

سبزيجات تازه
جعفري يکي از شناخته‌شده‌ترين سبزيجات براي از بين بردن بوي بد دهان است اما به اين مفهوم نيست که ديگر سبزي‌هاي تازه از اين خاصيت برخوردار نيستند. مي‌توان سبزيجات تازه همچون جعفري، نعنا و پونه را به تنهايي يا همراه غذا خورد و يا به صورت دم‌نوش مصرف کرد.

ماست
مصرف روزانه ماست مي‌تواند برخي از باکتري‌هاي ناسالم در دهان را از بين ببرد. همچنين نتايج يک بررسي نشان مي‌دهد در افرادي که ماست بيشتر مصرف مي‌کنند ميزان پلاک‌هاي دهان و بيماري‌هاي لثه کمتر است.

سيب و ساير موادخوراکي ترد
اين‌ گروه از موادخوراکي تاثير مفيد بر کاهش بوي بد دهان دارند. سيب، هويج و موادخوراکي مشابه که باعث افزايش توليد بزاق دهان مي‌شوند به شست‌وشوي آن کمک مي‌کنند.

زنجبيل
زنجبيل از مدت‌ها پيش براي درمان مشکلات گوارشي استفاده شده است. همچنين ترکيب زنجبيل تازه با ليمو و آب گرم مي‌تواند يک محلول شستشوي مناسب براي دهان باشد.

فلفل قرمز و موادخوراکي حاوي ويتامين C
ويتامين C عنصر خوراکي مهمي براي پيشگيري از بيماري‌هاي لثه است که مي‌توان با مصرف پرتقال و مواد خوراکي حاوي آن، اين نياز بدن را برطرف کرد.

چاي سبز
در حالي‌ که اسيدها و آنزيم‌هاي موجود در قهوه طعم دهان را نامطبوع مي‌کنند، چاي سبز از بوي بد دهان مي‌کاهد.

دانه رازيانه
دانه رازيانه در ميان بسياري از افراد به عنوان خوردني مفيد براي بهبود عملکرد دستگاه گوارش شناخته شده است اما مي‌تواند با خنثي‌ کردن بوي نامطبوع دهان، آن را از بين ببرد زيرا مصرف آن باعث افزايش بزاق شده و نقش شوينده را ايفا مي‌کند.

آب
به طور کلي آب به عنوان شوينده و تميزکننده عمل مي‌کند و ترشح بزاق دهان را نيز افزايش مي‌دهد.

آدامس نعناعي
آدامس‌هاي بدون قند با افزايش ترشح بزاق، باکتري‌ها و پلاک‌هاي موجود در دهان را از بين مي‌برند. همچنين بايد توجه داشت آدامس‌هاي حاوي قند خود موجب ايجاد پلاک‌ در دهان مي‌شوند به همين دليل بايد از مصرف اين نوع آدامس خودداري کرد.


www.
منبع : ايسنا

مطالب پيشنهادي:
با اين گياه در ماه رمضان بوي بد دهان تان را از بين ببريد5 توصيه براي مقابله با بوي بد دهانراه حل هاي طبيعي براي از بين بردن بوي بد دهان8 راه عالي براي از بين بردن بوي بد دهان در ماه رمضانبوي بد دهان: دلايل، راه حل ها
http://www.CheKhabar.ir/News/3634/بوي بد دهان را با اين خوراکي ها رفع کنيد
بستن   چاپ