مواد غذايي که شما را طولاني تر سير نگه ميدارند
يکشنبه 27 تير 1395 - 3:41:13 AM
چه خبر - 8 ماده غذايي که شما را طولاني تر سير نگه ميدارند

چه شما بخواهيد وزن کم کنيد و يا حتي روزه بگيريد، شناخت مواد غذايي پرخاصيت که در حجم کم، مدت طولاني شما را سير نگه ميدارند و نيازهاي ضروري بدن شما را تامين ميکنند اهميت زيادي دارد. در اين مقاله، ما 8 ماده غذايي را به شما معرفي ميکنيم که با خوردن آنها ديرتر گرسنه خواهيد شد.

1) تخم مرغ

يک دليل افراد براي مصرف تخم مرغ داشتن احساس سيري بيشتر است. محققين در يک مطالعه اخير دريافتند افراد داراي اضافه وزني که براي صبحانه خود تخم مرغ مي خوردند در طول روز کمتر گرسنه مي شدند. مشخص شد در بدن شرکت کنندگان اين پژوهش سطوح پايين تري از گرلين( هورمون اشتها که تحريک کننده مغز براي خوردن است ) و سطوح بالاتري از PPY، هورموني که کمک مي کند تا معده احساس سيري کند) وجود دارد. " تخم مرغ يک ترکيب کاملي از پروتئين و چربي است به طوري که افراد پس از مصرف آن رضايت بيشتري نسبت به ساير مواد غذايي صبحانه احساس مي کنند.

نگران کلسترول هستيد؟ ميزان کلسترول بالا در زرده تخم مرغ مقصر اصلي افزايش کلسترول خون به حساب مي آيد. اگر شما نگران چربي هستيد سعي کنيد سفيده تخم مرغ را به تنهايي مصرف کنيد که حاوي پروتئين است و مي تواند به خوبي رفع گرسنگي کند.

2) آوکادو

مغز سبز و ژله اي يک آوکادو نه تنها خوشمزه است بلکه به دليل داشتن فيبر و چربي غيراشباع براي سلامت قلب مفيد است. به عبارت ديگر، آووکادو ممکن است ماده غذايي مناسبي براي سير نگه داشتن شما باشد. مواد غذايي سرشار از فيبر و غني از چربي پس از هضم، اجازه مي دهد تا شما تجربه گرسنگي کمتري کرده و به طور کلي کمتر کالري مصرف کنيد. همچنين تحقيقات نشان مي دهد که اسيد اولئيک آوکادو، چربي غير اشباع است که به مغز شما پيام مي دهد معده پر است. فقط به ياد داشته باشيد که، اين ميوه مغذي سرشار از کالري است و نصف آن حدود 140 کالري دارد.

3) حبوبات

يک وعده لوبيا، عدس، نخود و يا حتي بادام زميني احساس پر بودن و سيري به فرد مي دهد که به دليل وجود پروتئين بدون چربي، کربوهيدرات هاي پيچيده و چربي هاي خوب است. به گفته يک متخصص تغذيه، تحقيقات نشان داده است که اين سه ماده مي تواند قند خون را ثابت نگه دارد و معناي قند خون ثابت داشتن احساس سيري است.

4)فلفل قرمز

اين ادويه قوي به عنوان يک مهار کننده اشتها شناخته مي شود. محققان دريافتند افرادي که نصف قاشق چاي خوري فلفل قرمز به غذاي خود اضافه مي کنند 60 کالري کمتر در وعده غذايي بعدي خود مصرف مي کنند. در نتيجه پاشيدن نصف قاشق چاي خوري فلفل قرمز روي غذا بيش از برخي از مواد غذايي مي تواند باعث سوزاندن کالري اضافي شود.

5)آب

دلايل بسياري براي نوشيدن آب کافي وجود دارد. آب براي نگه داشتن تناسب اندام و عملکرد مناسب مفاصل، بافت ها و دستگاه گوارش حياتي است. همچنين مي تواند از گرسنگي جلوگيري کند يک متخصص تغذيه در يک مطالعه نشان داد که شرکت کنندگاني که دو فنجان آب قبل از غذا نوشيدند 75-90 کالري کمتر نسبت به افرادي که هيچ آبي ننوشيدند مصرف کردند .

6)ماست

مصرف 20گرم ماست غني از کلسيم و کم شکر به طور منظم برابر يک قطعه از گوشت بدون چربي پروتئين دارد پروتئين در غذاها يکي از عوامل اصلي در احساس سيري است. غذاهاي غني از پروتئين همچنين حاوي برخي از چربي ها در مقادير مختلف هستند که به نگه داشتن احساس سيري براي مدت طولاني کمک مي کنند.

7) سوپ

خوردن سوپ ، اشتها را کمتر مي کند. با توجه به تحقيقات اخير در اين مطالعه، زناني که يک وعده کم کالري سوپ مرغ به عنوان يک ميان وعده در صبح خوردند در وعده ناهار 100 کالري کمتر نسبت به بقيه مصرف کردند . شما مي توانيد محتواي آب سوپ را بيشتر کنيد احساس سيري به دليل سبزيجات پر از فيبر و درجه حرارت سوپ است. متخصصين تغذيه مي گويند که نوشيدن مايعات گرم اشتها را مهارمي کند. مطمئن شويد که سوپ مبتني بر آب گوشت است نه خامه! سوپ هاي حاوي خامه مي تواند چرب و بسيار پر کالري باشد.

8) بادام

چربي هاي همه آجيل ها براي قلب مفيد اند، اما بادام حاوي فيبر بيشتري است که در هر وعده، مي تواند شما را طولاني تر سير نگه دارد. خوردن حدود 15 بادام بين ناهار و شام مي تواند کمک کند 400 کالري کم تر انرژي به شما برسد و به شما کمک کند تا تنقلات چرب و شيرين مصرف نکنيد . يک مطالعه نشان داد که بدن ما ممکن است از چربي بادام استفاده کند و به همان ميزان کالري هاي دريافتي کمتري هنگام خوردن غذا جذب کند. اما نبايد بيش از حد مصرف شود زيراخوردن بيش از حد بادام اشتهاي شما را را براي وعده غذايي بعدي کور مي کند و کالري قابل توجهي به مصرف روزانه تان مي افزايد.




منبع: shfajoo.com



http://www.CheKhabar.ir/News/35995/مواد غذايي که شما را طولاني تر سير نگه ميدارند
بستن   چاپ