تاثير کم خوابي و بي خوابي و شب بيداري بر بدن از نگاه طب سنتي
جمعه 18 تير 1395 - 10:41:32 AM
چه خبر -

ابراهيم‌خليل بني‌حبيب, متخصص طب سنتي گفت: طي 30 سال گذشته افزايش رفاه از سويي و تغيير سبک زندگي نامناسب از سوي ديگر باعث بالا رفتن ميزان مرگ و مير ناشي از بيماري‌هايي مثل سرطان شده است.

عوامل مختلف بد خوابيتغذيهآبهوا

خواب يکي از عوامل مهم بروز سرطان در طب سنتي به شمار مي‌رود. به اين صورت که اگر ميزان خواب در انسان کم باشد دچار اختلال اخلاطي که يکي از دلايل بروز اين بيماري است در بدن مي‌شود.

شب بيداري باعث افزايش گرما و خشکي بدن مي‌شود

در اين صورت اشتهاي فرد کاهش يافته و استرس و اضطراب در فرد غلبه مي‌کند مثل کساني که در شب‌هاي امتحان بيدار مي‌مانند.

مصرف آب به عنوان تنظيم کننده حرارت بدن به شمار مي‌رود و نمي‌تواند به تنهايي خشکي آن را رفع کند

براي مصون ماندن از ابتلا به سرطان بهتر است فرد ساعات خواب خود را تنظيم کند.

بهترين ساعات خواب

بهترين ساعات خواب بين 10 شب تا 5 صبح است که در اين صورت انرژي بدن به خوبي تأمين شده و هورمون‌هاي مخصوصي که شب‌ها در بدن ترشح مي‌شود باعث کاهش ميزان خشکي و اضطراب مي‌شوند.

خواب نيمروز قبل از غذا و اذان ظهر مفيد است

خواب در طي روز براي سلامتي بدن نامناسب است. خواب نيمروز وقتي مفيد است که قبل از غذا و اذان ظهر انجام شود در غير اين صورت خواب بعد از خوردن غذا آن هم به مدت طولاني بيش از پنج دقيقه باعث اختلال در هضم و اخلاط بدن مي‌شود.

فاصله بين خوردن شام و زمان خواب بايد چقدر باشد؟

فاصله بين خوردن شام و زمان خواب مهم است. بهتر است دو ساعت قبل از خواب شام ميل شود تا در اين فاصله زماني، هضم اوليه غذا صورت بگيرد چرا که پر بودن معده باعث اختلال در خواب و آرامش بدن مي‌شود و باعث توليد اخلاط ناسالم مثل بلغم مي‌شود.

طي 30 سال گذشته افزايش رفاه از سويي و تغيير سبک زندگي نامناسب از سوي ديگر باعث بالا رفتن ميزان مرگ و مير ناشي از بيماري‌هايي مثل سرطان شده است که عزم جدي براي تغيير اين روند بايد انديشيده شود.




منبع:farsnews.com


http://www.CheKhabar.ir/News/35286/تاثير کم خوابي و بي خوابي و شب بيداري بر بدن از نگاه طب سنتي
بستن   چاپ