براي جلوگيري از آکنه شير پرچرب بخوريد نه کم چرب!!
پنجشنبه 10 تير 1395 - 3:41:17 AM
چه خبر - لبنيات باعث آکنه مي شود؟

پوست بزرگترين ارگان بدن است. با در نظر داشتن اين موضوع به سادگي مي توان برنامه غذايي که براي قلب و مغز مفيد است را به افزايش سلامت پوست نيز ارتباط داد. توت هاي سرشار از آنتي اکسيدان، سبزيجات چليپايي، اسيد چرب هاي امگا3، و غذاهايي با شاخص گليسمي پايين مي توانند پوستي براق و درخشان را به ارمغان بياورند. اما لبنيات چه؟ گاهي باعث بروز مشکلاتي براي سيستم گوارش مي شوند، اما براي سلامت استخوان ها خوب هستند.

علم درباره لبنيات و پوست چه چيزي به ما مي گويد؟

شکلات و غذاهاي چرب از دشمنان قديمي پوست و عامل بروز آکنه هستند. به تازگي شير و گلوتن از عاملان اصلي جوش شناخته شده اند. تحقيقات آکادمي آمريکايي پوست نشان داده لبنيات مي تواند روي آکنه تاثير بگذارد. محققان از 200 نفر در سنين 14 تا 19 سال درباره برنامه غذايي شان سوال پرسيدند، و مشخص شد افرادي که مشکل آکنه دارند در مقايسه با کساني که مشکلي ندارند بيشتر شيرهاي کم چرب و بدون چرب مصرف کرده اند. اما اين تحقيقات رابطه اي بين آکنه و شير پرچرب يا لبنيات کامل پيدا نکرد.

اين نتيجه گيري همگام با مطالعات قبلي است، اما محققان شفاف سازي کردند عواملي مانند اين هميشه يکسان عمل نمي کنند.

چرا شير پرچرب براي جلوگيري از آکنه مناسب تر است؟

چربي شير نيز حاوي چربي هاي اشباع است، و ديگر اسيد چرب ها را نيز دارد که باعث بهبود سوخت و ساز سالم و کاهش مقاومت به انسولين مي شود. چربي لبنيات اسيد چرب هاي چندگانه هم دارد که به سوخت و ساز کمک مي کنند، اما براي کنترل آکنه اين سطح انسولين است که اهميت دارد. احتمال بر اين است که وقتي انسولين بالا مي رود، غدد چرب تحريک مي شوند، و جوش به وجود مي آورند. اگر شير پرچرب جلوي اين افزايش را بگيرد، بنابراين کمتر جوش خواهيم زد.

پس بايد مصرف شير کم چرب را قطع کنيم؟ اگر درگير آکنه هستيد، توصيه نمي شود که يک غذا را به کلي حذف کنيد، بهتر است ابتدا با متخصص پوست صحبت کنيد.




منبع:سايت دکتر کرماني


http://www.CheKhabar.ir/News/34660/براي جلوگيري از آکنه شير پرچرب بخوريد نه کم چرب!!
بستن   چاپ