آنچه در مورد پرده بکارت و مشکلات آن بايد بدانيد
سه شنبه 1 تير 1395 - 7:41:56 AM
چه خبر - پرده بکارت چيست؟

پرده بکارت يک غشاء نازک است که در پايين و انتهاي واژن خانم هاي باکره قرار دارد. هنگامي که خانم ها براي اولين بار رابطه جنسي خود را با مردان شروع مي کنند، سر آلت تناسلي به اين غشاء فشار آورده و باعث پاره شدن آن مي شود. اين فرايند اغلب باعث خونريزي جزئي مي شود.البته لازم به ذکر است که طبق مطالعات اخير، تنها 43 درصد از خانم ها در هنگام پاره شدن پرده بکارت با خونريزي مواجه مي شوند.

از طرفي، پرده بکارت مي تواند از طريق خودارضايي و به ويژه با وارد کردن ساير اجسام به داخل واژن پاره شود. بر طبق يک نظريه ي قديمي، ورزش هايي مانند اسب سواري و دوچرخه سواري نيز مي توانند باعث پاره شدن پرده بکارت شوند که البته درستي اين نظريه هنوز نامشخص است.

ساختار پرده بکارت چگونه است؟

اگر شما واژن را به شکل يک تونل تصور کنيد، پرده بکارت شبيه به يک پرده است که در دهانه ي تونل قرار گرفته و تقريبا بيشتر آن را مسدود کرده است. بيشتر خانم ها هرگز پرده بکارت خود را نمي بينند. (اما اگر مايل هستيد پرده بکارت خود را ببينيد، تنها کافيست لبهاي واژن خود را گرفته و واژن خود را باز کنيد. يک آينه در فاصله چند سانتي متري واژن خود قرار دهيد. غشاء نازک و صورتي رنگي که ميبينيد، پرده بکارت شما مي باشد.)

پرده بکارت تقريبا صورتي رنگ است و در بيشتر موارد هلالي شکل ميباشد(البته مي تواند اشکال مختلفي داشته باشد). تقريبا در تمام خانم هاي جوان يک شکاف بزرگ در غشاء پرده بکارت وجود دارد. به عبارت ديگر، پرده بکارت به طور کامل دهانه واژن را مسدود نمي کند. وجود اين منفذ در پرده بکارت الزاميست زيرا که به خون قاعدگي اجازه مي دهد که از رحم خارج شود.

متاسفانه در تعداد معدودي از خانم هاي جوان هيچگونه شکاف يا منفذي در پرده بکارت وجود ندارد که همين قضيه مي تواند بعد از سن بلوغ باعث مشکلات نسبتا بزرگي شود. علائم اين نوع از پرده بکارت به اين شکل خود را نمايش مي دهد که دختر جوان تمام علائم قاعدگي ماهانه مانند درد در شکم و نفخ را دارد، اما به هيچ وجه هيچگونه نشانه اي از خونريزي ندارد. خون قاعدگي به تدريج و بعد از چند ماه در داخل واژن، رحم و احتمالا لوله هاي فالوپ جمع شده و آنها را مسدود مي کند. به اين حالت بيماري هماتوکولپوس (hematocolpos) گفته مي شود. در اين بيماري، مشکل اصلي تشخيص آن است. درمان اين بيماري کار چندان دشواري نيست.

متخصص زنان بعد از تشخيص بيماري، فرد بيمار را به بيمارستان منتقل کرده و در آنجا به کمک يک عمل جراحي ساده، پرده بکارت سوراخ شده و به خون اجازه داده مي شود تا خارج شود. اگر اين عمل به درستي انجام شود، فرد بيمار ديگر با مشکل جمع شدن خون در دوران قاعدگي مواجه نمي شود و در سنين بالاتر نيز مي تواند بدون هيچگونه مشکلي مانند ساير خانم ها از زندگي جنسي خود لذت برده و باردار شود.

پرده ي بکارت محکم و پاره نشدني

بسياري از زنان جوان ادعا مي کنند که پرده بکارت آنها بسيار محکم و پاره نشدني مي باشد. اين حالت برقراري رابطه جنسي را دشوار يا حتي غير ممکن مي کند. در برخي از اين موارد، پزشک مجبور مي شود براي برطرف کردن مشکل بيمار خود، از يک عمل جراحي ساده استفاده کند. در اين عمل جراحي يا پرده به طور کامل برداشته مي شود و يا تنها يک شکاف در آن ايجاد مي شود تا پاره شدن آن ساده تر شود. با اين حال بر طبق تحقيقي که 40 سال پيش در بريتانيا انجام شد، مشخص شد که در بسياري از موارد پرده بکارت به هيچ عنوان محکم و پاره نشدني نمي باشد (طبيعي مي باشد).

در اين موارد، علت اصلي مشکل يک بيماري به نام واژينيسموس مي باشد که در واقع يک بيماري شايع رواني بوده که در آن عضلات سفت شده و برقراري رابطه جنسي را دچار مشکل مي کند. در بسياري از موارد به کمک تکنيک هاي تمدد اعصاب خاص مي توان اين مشکل را برطرف کرد.

با اين حال، در برخي از موارد پاره نشدني بودن پرده بکارت واقعي مي باشد که مي تواند در برقراري رابطه جنسي ايجاد مشکل کند. در اينگونه موارد، يک عمل جراحي ساده مي تواند مشکل را رفع کند. پرده بکارت مي تواند مشکلات ديگري نيز داشته باشد که البته بسيار نادر بوده و مي توان به کمک يک عمل جراحي ساده آنها را برطرف کرد.

بقاياي پرده بکارت بعد از پاره شدن آن

پس از برداشته شدن پرده بکارت، يک حلقه از باقي مانده هاي آن در قسمت پايين و يا اطراف دهانه واژن به جا مي ماند. معمولا اين زائده ها به تدريج و بعد از چند سال کوچک مي شوند و از بين مي روند.اما در مواردي نادر، زائده هاي باقي مانده از پرده بکارت باقي مانده و مي توانند باعث ايجاد ناراحتي و درد در هنگام رابطه جنسي شوند.

در چنين مواردي ممکن است استفاده از روان کننده ها در هنگام برقراري رابطه جنسي به شما کمک کند. چنانچه اين راه حل به شما کمک نکرد، ممکن است لازم باشد به پزشک زنان مراجعه کنيد و طي يک عمل جراحي ساده اين زائده ها برداشته شوند.




منبع:shafajoo.com



http://www.CheKhabar.ir/News/33991/آنچه در مورد پرده بکارت و مشکلات آن بايد بدانيد
بستن   چاپ