تأثير خوردن «فرني» در کاهش ابتلا به سرطان
پنجشنبه 27 خرداد 1395 - 2:11:26 PM
چه خبر -

بر اساس مطالعات محققان دانشگاه هاروارد استفاده از رژيم غذايي حاوي 70 گرم غلات به صورت روزانه که معادل يک کاسه بزرگ فرني است مي‌تواند از ابتلا به سرطان جلوگيري کند.بر اساس گزارش روزنامه اينديپندنت، امروزه مطالب بسياري در رابطه با رژيم‌هاي مختلف غذايي براي پيشگيري از ابتلا به سرطان منتشر مي‌شود اما در يکي از عجيب‌ترين اين مطالب، محققان مدعي شدند که خوردن روزانه يک کاسه فرني براي صبحانه مي‌تواند از بروز و ابتلا به سرطان جلوگيري کند.

مطالعه محققان دانشگاه هاروارد بر اساس يک مطالعه متاآناليز و شامل چندين مطالعه در مورد مواد غذايي سبوس‌دار بود که 786076 نفر در آن شرکت داشتند.

نتايج اين آزمايش نشان مي‌دهد که خوردن روزانه 70 گرم غلات خطر مرگ ناشي از عوامل اصلي مرگ و ميرهاي مطرح را 22 درصد کاهش مي‌دهد.

بر اساس ادعاي اين محققان خوردن 70 گرم غلات در هر روز (به همان مقدار که در يک کاسه بزرگ فرني يافت مي‌شود) خطر ابتلا به سرطان را 20 درصد و خطر مرگ و مير ناشي از بيماري‌هاي قلبي و عروقي را نيز 20 درصد کاهش مي‌دهد.

غلات سبوس‌دار شامل سبوس، بلغور،، جو دوسر و ... است که حاوي مواد غذايي شامل پروتئين، فيبر، آهن و اسيد فوليک هستند.

منبع : تسنيم

http://www.CheKhabar.ir/News/32754/تأثير خوردن «فرني» در کاهش ابتلا به سرطان
بستن   چاپ