اگر با همسرتان صميمي تر باشيد، اين مشکل به راحتي قابل حل است!!
چهارشنبه 19 خرداد 1395 - 9:32:10 AM
چه خبر - صميميت دقيقا يعني چه؟

صميميت به احساس نزديکي، رودربايستي نداشتن و شريک شدن در دنياي خصوصي ديگري گفته مي شود. افرادي که با يکديگر صميمي مي شوند، مي توانند بدون کنترل کردن يکديگر با هم ارتباط برقرار کنند، حرف دلشان را به يکديگر بگويند و ارتباطي عاشقانه، دوستانه و لذت بخش با همديگر داشته باشند. شکل پخته صميميت که در ارتباط بين زن و شوهر ديده مي شود، شامل هشت قسمت است: « همکاري صميمانه زوج ها با هم؛ تعهد و پايبندي آن ها به يکديگر و نسبت به زندگي مشترک؛ رضايت از رابطه عاطفي، احساس استقلال زن و شوهر براي ارتباط با خانواده و دوستان؛ اعتماد به نفس و عزت نفس زن و شوهر، ميزاني که زوج ها مي توانند عقايد و نگرش هاي خود را ابراز، اختلاف نظرهاي خود را حل و فصل و احساسات و عواطف خود را براي يکديگر بيان کنند.»

اصلا صميميت مهم است؟

صميميت باعث مي شود ارتباط بين زن و شوهر محکم تر شود و آن ها به يکديگر وفادارتر و متعهدتر باشند. زن و شوهرهاي صميمي بيشتر با هم مي سازند، از زندگي مشترک خود راضي تر هستند و زندگي شان دوام بيشتري دارد و دليلش اين است که صميميت، حال کلي رابطه را خوب مي کند و وقتي حال کلي رابطه خوب شود، معمولا توجه بيشتري به يکديگر خواهند داشت و کمتر از هم دلخور خواهند شد. حالا که اهميت صميميت با همسر برايتان روشن شد، راهکارهاي رسيدن به آن را بررسي مي کنيم.

تنهايي تصميم نگيريد

شما و همسرتان يک گروه هستيد؛ بنابراين تا جايي که مي توانيد با هم و در کنار هم باشيد. بايد احساس کنيد که با همسرتان کامل مي شويد و دو بخش از وجود يک نفر هستيد، پس وقتي نيمۀ ديگر وجودتان حضور ندارد، تصميم گيري نکنيد. شرايط را با هم بسنجيد و با هم تصميم گيري کنيد درباره همه چيز، خواه موارد کوچک و خواه بزرگ باشد. خود را مشتاق سازش و سازگاري نشان دهيد.

در برقراري ارتباط خيلي دقت کنيد

هرچه شما صريح تر و روشن تر افکار، احساسات، نيازها و خواسته هايتان را با همسرتان در ميان بگذاريد، رابطه صميمانه تري خواهيد داشت. همچنين بايد سعي کنيد به همسرتان و نيازهايش توجه کنيد، آنچه را مي گويد درست و کامل بشنويد، در برابر انتقادهايش به سرعت موضع دفاعي نگيريد و هنگام بروز مشکلات و سوءتفاهم ها فقط وي را مقصر و مسئول ندانيد تا بخش بزرگي از راه رسيدن به صميميت با همسرتان را پيموده باشيد.

کنار هم بودن هاي دو نفره را هرگز از دست ندهيد

يکي از کارهايي که به افزايش صميميت شما منجر مي شود، تلاش براي ساختن يک فضاي دونفره و خصوصي است. گاهي قيد بودن در کنار دوستان و خانواده و حضور در جمع را بزنيد و فضايي بسازيد که فقط شما و همسرتان در آن حضور داشته باشيد. اگر فرزند داريد، گاهي چندساعتي از يک فرد معتمد بخواهيد که از فرزندتان مراقبت کند تا شما و همسرتان با هم وقت بگذرانيد.
در اين فضاي دونفره مهم نيست که شما دقيقا چه کارهايي انجام مي دهيد، مهم با هم بودن شماست. با هم بيرون رفتن، تفريح و مسافرت کردن، مشارکت در فعاليت هايي همچون آشپزي، تعمير وسايل منزل و نظافت مي تواند نمونه کارهايي باشد که در اين فضاي دونفره، شما و همسرتان انجام مي دهيد.

مرز صميميت را بشناسيد

متاسفانه بعضي از همسران برداشت هاي اشتباهي از صميميت دارند و مرتکب اشتباهاتي مي شوند. برخي از همسران براي ايجاد صميميت از الفاظ محبت آميز و خودماني بيشتر استفاده مي کنند؛ اما بايد بين صحبت صميمانه و صحبت کردن خارج از چارچوب و شأن خانواده تفاوت قائل شد. اين که افراد به بهانه صميمي بودن از هر لفظي که به زبانشان مي آيد، بدون توجه و فکر استفاده کنند واقعا خطرناک است.
شما و همسرتان هرچه قدر هم با يکديگر صميمي باشيد نبايد حتي وقتي تنها هستيد با يکديگر خارج از حوزه ادب صحبت کنيد. آنچه باعث مي شود زوج ها مرز بين صميميت و بدون فکر صحبت کردن را از بين ببرند، گاهي تنها با برخي شوخي هاي روزمره و به اصطلاح کل کل کردن ها شروع مي شود. اين شوخي ها ادبيات محاوره اي خاص خود را دارد که بين برخي از نوجوانان و دوستان درکوچه وخيابان رد و بدل مي شود و بيشتر بيانگر شخصيت نازل اجتماعي است. استفاده از اين الفاظ اصلا در شان و حرمت رابطه زناشويي نيست.



منبع : khorasannews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/31986/اگر با همسرتان صميمي تر باشيد، اين مشکل به راحتي قابل حل است!!
بستن   چاپ