7 تکنيک که غذاي رستوران ها را خوشمزه مي کند!!!
يکشنبه 16 خرداد 1395 - 11:31:34 AM
چه خبر - 7 تکنيک خوشمزه کردن غذا

1 - ساقه‌هاي سفت کلم پيچ را جدا کنيد و فقط برگ‌هاي نرم آنرا بخوريد. خيلي راحت مي‌توانيد کلم پيچ را همراه با ساير سبزيجات در سالاد استفاده کنيد يا کمي کلم پيچ خردشده به سوپ مورد علاقه‌تان اضافه کنيد.

2 - در همبرگر، کوفته، سس اسپاگتي و ماکاروني يا لازانيا، نيمي از گوشت مصرفيتان را با پروتئين سويا جايگزين کنيد. ابتدا پروتئين سويا را با مايعي تشکيل شده از سوس گوجه فرنگي و شير مخلوط کنيد که مزه بهتري پيدا کند و بعد آنرا با مابقي گوشتتان مخلوط کنيد. مطمئن باشيد هيچکس تفاوت آن را نخواهد فهميد.

3 - به جاي شيرهاي معمولي، يکبار هم شير سويا را امتحان کنيد. ميوه يا آبميوه مورد علاقه خود را به همراه کمي عسل يا شيره افرا براي شيرين‌تر کردن آن به شيرسويا اضافه کنيد و خواهيد ديد که در کمتر از يک دقيقه نوشيدني فوق العاده خوشمزه و سالم خواهيد داشت.

4 - لوبيا پخته را با کمي سس تورتيلا، مرغ، سبزيجات، سالسا و پنير مخلوط کنيد و غذايي فوق العاده خوشمزه خواهيد داشت. براي خوشمزه‌تر کردن لوبيا چشم بلبلي هم مي‌توانيد موقع استفاده کمي سس سالسا تند به آن اضافه کنيد.

5 - سبزيجات نرمي مثل برگ چغندر يا اسفناچ وقتي پژمرده‌تر باشند، خوشمزه‌تر مي‌شوند. آن‌ها را با آب سرد خوب بشوييد، بعد همه را در يک قابلمه بزرگ ريخته و 3 تا 5 دقيقه با حرارت متوسط بجوشانيد. بعد آب آن را کامل گرفته و خرد کنيد. سپس به همراه سير خردشده، پنير پارمسان، زنجبيل تازه يا پياز خرد شده سرخ کنيد.

6 - براي بالا بردن سرعت و تسهيل استفاده مي‌توانيد از کنسرو حبوبات استفاده کنيد. فقط کافي است آن را زير آب سرد بگيريد و قبل از اضافه کردن به غذا آن را آبگيري کنيد.

7 - سبزيجات تلخ‌تر مثل کلم پيچ يا سبزيجات خردل مزه قوي تري دارند. پس به جاي دور ريختن اين نوع سبزيجات، آن‌ها را 8 تا 12 دقيقه بپزيد تا مزه دلپذيرتري پيدا کنند. براي آن‌ها مي‌توانيد از چاشني ابليمو، سير، فلفل قرمز، يا سس گوجه فرنگي و سرکه استفاده کنيد.



منبع : jamejamonline.ir/sara

http://www.CheKhabar.ir/News/31002/7 تکنيک که غذاي رستوران ها را خوشمزه مي کند!!!
بستن   چاپ