5 نکته براي پخت يک کيک نرم و خوشمزه
شنبه 14 شهريور 1394 - 5:17:10 PM

با 5 نکته کيکي به خوشمزگي کيک هاي حاضري درست کنيد.

_ به زمان پخت توجه کنيد. پخت بيش از زمان تعيين شده باعث خشک شدن کيک مي شود. بهتر است 10 دقيقه قبل از به پايان رسيدن زمان پخت، کيک بررسي شود.

_ دماي فر را با دماسنج مخصوص فر مطابقت دهيد. معمولاً دماي فر با آن چه نشان مي دهد متفاوت است. پخت بيش از حد مي تواند منجر به خشک شدن کيک شود.

_ ماست، ماست چکيده يا شير بريده را با مقداري از شير جايگزين کنيد زيرا ماده اسيدي در آن گلوتن موجود در مايه کيک را نرم تر مي کند. چربي زياد در اين مواد به کيک نرمي مي دهد. با جايگزين کردن اين مواد کيک مرطوب تر و نرم تر خواهد شد. براي تهيه شير بريده، در يک ليوان شير، يک قاشق غذاخوري سرکه يا آبليمو بريزيد.

_ براي کيک پخته شده اي که خشک است، چه بايد کرد؟ مقدار يک پيمانه شکر را با 2 پيمانه آب مخلوط کنيد، روي کيک چند سوراخ ايجاد کنيد و آب را روي کيک بپاشيد. پس از جذب شدن اين مايع دوباره روي کيک مقدار ديگري از اين آب بپاشيد.

_ قرار دادن کيک داغ در فريزر به مدت 30 دقيقه باعث نرمي و مرطوب شدن کيک مي شود.



منبع : khorasannews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/2843/5 نکته براي پخت يک کيک نرم و خوشمزه
بستن   چاپ