رنگ خوراکي خانگي را جايگزين رنگ خوراکي صنعتي کنيد
شنبه 14 شهريور 1394 - 5:17:05 PM

رنگ خوراکي يکي از چيزهايي است که در آشپزي به خصوص در شيريني پزي اهميت و کارايي بسيار زيادي دارد. با روش هاي زير به جاي استفاده از رنگ هاي خوراکي صنعتي، از رنگ هاي خوراکي خانگي استفاده کنيد.

چگونه رنگ خوراکي خانگي درست کنيم؟

براي تهيه کيک ،کلوچه و شيريني نياز به رنگ خوراکي پيدا مي کنيد .بنابراين بهتر است از مواد طبيعي استفاده کنيد از جمله ؛

مواد لازم براي رنگ خوراکي صورتي :

چغندر پخته بدون آب(لبو) : يک چهارم پيمانه
آب چغندر غليظ : يک قاشق چاي خوري

روش تهيه رنگ خوراکي صورتي :

مواد را در مخلوط کن يا غذاساز با سرعت بالا بريزيد تا يکدست شود و بعد از صافي ريز رد کنيد اين رنگ را مي توانيد در ظرف در بسته تميز تا دو هفته در يخچال نگهداري کنيد.

مواد لازم براي رنگ خوراکي زرد :

آب : يک چهارم پيمانه
زردچوبه : نصف پيمانه

روش تهيه رنگ خوراکي زرد :

در يک شيرجوش کوچک، آب و زردچوبه را به مدت 3 تا 5 دقيقه بجوشانيد و اجازه بدهيد کاملا سرد شود و بعد آن راصاف کنيد .
در ظرف در بسته تا 2 هفته در يخچال قابل نگهداري است ، فقط در ظرفي نگه داريد که اگر رنگي شد برايتان مهم نباشد چون رنگ زردچوبه پاک نمي شود.

مواد لازم براي رنگ خوراکي بنفش ارغواني :

زغال اخته، تازه يا يخ زده : يک چهارم پيمانه
آب : دو قاشق چاي خوري

روش تهيه رنگ خوراکي بنفش ارغواني :

مواد را در مخلوط کن يا غذاساز با سرعت بالا بريزيد تا يکدست شود و بعد از صافي ريز رد کنيد ، اين رنگ را مي توانيد در ظرف در بسته تميز تا دو هفته در يخچال نگهداري کنيد.

مواد لازم براي رنگ خوراکي سبز :

اسفناج، تازه يا يخ زده : 1 پيمانه (30 گرم)
آب : 3 قاشق غذاخوري

روش تهيه رنگ خوراکي سبز :

اگر از اسفناج تازه استفاده مي کنيد ، بعد از شستن در يک ماهي تابه کوچک، اسفناج را به مدت 5 دقيقه با در بسته بپزيد و بعد آب اضافه آن را بريزيد و در مخلوط کن پوره کنيد (اگر ديديد مواد سفت است يک قاشق غذاخوري آب اضافه کنيد) و صاف کنيد و در يخچال قرار بدهيد.اگر اسفناجتان فريزري است اول اجازه بدهيد کاملا يخ آن باز شود و بعد مراحل بالا را انجام بدهيد.

گردآوري : گروه سک زندگي سيمرغ

منبع : khorasannews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/2842/رنگ خوراکي خانگي را جايگزين رنگ خوراکي صنعتي کنيد
بستن   چاپ