طرز تهيه نان قلبي براي روز عشق
شنبه 14 شهريور 1394 - 5:16:09 PM

اين نان شيرين، مي تواند شيريني روز عشق را براي شما با عطر توت فرنگي و دارچين مطبوع تر و دوست داشتني تر کند. تمام روزهايتان روز عشق باد!

"سپندارمذگان" چيست؟در ايران باستان، نه چون روميان از سه قرن پس از ميلاد، که از بيست قرن پيش از ميلاد، يعني حدودا دوهزار سال پيش از تولد ولنتاين، ميان آريائيان روزي موسوم به روز عشق (سپندارمذگان يا اسفندارمذگان) بوده است.اين روز در تقويم زرتشتي مصادف است با پنجم اسفند ماه و در تقويم جديد ايراني، که شش ماه اول سال سي و يک روز حساب ميشود، شش روز به جلو آمده و دقيقا مصادف ميشود با 29 بهمن، يعني چهار روز پس از روز ولنتاين فرنگي.زرتشيان جشن سپندارمذ (سپندارمذگان – روز زن و روز زمين) را هر ساله در پنجم اسفند ماه برگزار مي کنند.
ولنتاين چيست؟در قرن سوم ميلادي که مطابق مي شود با اوايل امپراطوري ساساني در ايران، در روم باستان فرمانروايي بوده است به نام کلوديوس دوم . کلوديوس ، عقايد عجيبي داشت، از جمله اينکه سربازي خوب خواهد جنگيد که مجرد باشد؛ از اين رو ازدواج را براي سربازان امپراطوري روم قدغن مي کند. کلوديوس به قدري بي رحم و فرمانش به اندازه اي قاطع بود که هيچ کس جرات کمک به ازدواج سربازان نداشت. اما کشيشي به نام والنتيوس (ولنتاين)، مخفيانه عقد سربازان رومي را با دختران محبوبشان جاري مي کرد. کلوديوس دوم از اين جريان خبر دار مي شود و دستور مي دهد که ولنتاين را به زندان بياندازند. سرانجام کشيش به جرم جاري کردن عقد عشاق با قلبي عاشق اعدام مي شود. بنابراين او را به عنوان فدايي و شهيد راه عشق مي دانند و از آن زمان نهاد و سمبلي مي شود براي عشق.
اين نان شيرين، ميتواند شيريني روز عشق را براي شما با عطر توت فرنگي و دارچين مطبوع تر و دوست داشتني تر کند. تمام روزهايتان روز عشق باد! مواد نان :شير : ¾ پيمانهمارگارين يا کره : ⅓ پيمانه ( نرم شده در دماي محيط آشپزخانه )آرد : ¼ 3 پيمانهمايه خمير : 2 قاشق چايخوري ( 0.25 اونس)شکر سفيد : ½ پيمانهنمک : ½ قاشق چايخوريتخم مرغ : 1 عدد ( به دماي محيط آشپزخانه برسد )آب : ¼ پيمانه

مواد داخل نان :مارمالاد يا مرباي توت فرنگي غليظ : 1 پيمانهپودر دارچين : ½ قاشق چايخوريکره يا مارگارين : کمي براي چرب کردن روي خمير

مواد Glaze :پودر قند : 1 پيمانهپودر دارچين : ¼ قاشق چايخوريشير : 2 قاشق غذاخوري

طرز تهيه :شير را کمي گرم کنيد تا ولرم شود، سپس شکر را داخل آن حل کنيد و بعد مايه خمير را به آن اضافه کنيد و به مدت يک ربع کنار بگذاريد تا مايه خمير پف کرده و عمل کند. کره و تخم مرغ و آب ولرم را داخل کاسه بريزيد و کمي مخلوط کنيد و سپس مايه خمير عمل آمده را به آن اضافه کنيد. آرد و نمک را مخلوط کرده و به بقيه مواد اضافه کنيد و کمي ورز دهيد تا خمير شما تقريباً منسجم شده و مواد به خوبي با هم مخلوط شده باشد. سعي کنيد در اين مرحله آرد زيادي به خمير اضافه نکنيد و به سرعت خمير را جمع کرده و به شکل يک گلوله درآورده و داخل ظرف بزرگي قرار دهيد و روي آن را با يک حوله نمدار پوشانده و در جاي نسبتاً گرمي قرار دهيد تا خمير ورآمده و حجم آن دو برابر شود. ( در اين مرحله خمير بايد 2 تا 3 ساعت استراحت کند تا حجم آن دو برابر شود ) براي اينکه مطمئن شويد خمير شما ورآمده و رسيده است، انگشت خود را داخل خمير فرو کنيد، اگر حفره ايجاد شده جمع نشد، يعني خمير شما آماده است! مرباي توت فرنگي را خوب له کنيد. ( اگر از مارمالاد توت فرنگي استفاده کنيد بهتر است ) مرباي يا مارمالاد بايد غليظ بوده و شربت روان زيادي نداشته باشد. خمير را به دو قسمت تقسيم کرده و يکي از قسمتها را به صورت يک مستطيل با قطر 3 تا 4 ميلي متر باز کنيد. و با مقداري کره روي خمير را چرب کنيد و سپس مارمالاد را روي خمير پخش کرده و پودر دارچين روي مارمالاد بپاشيد و از يک طرف به آرامي خمير را رول کنيد. قسمت ديگر خمير را نيز به همين شکل آماده کنيد و هر دو رول را 10 دقيقه داخل يخچال يا 2 دقيقه داخل فريزر قرار دهيد.
فر را با دماي 180 درجه سانتيگراد روشن کنيد تا گرم شود.قالب را کاغذ روغني بياندازيد و يا چرب و آردپاشي کنيد.رولها را از يخچال خارج کرده و هر کدام از آنها را با چاقوي اره اي به 12 قسمت مساوي ببريد. برشها حدود 2.5 تا 3 سانتيمتر باشد. تکه هاي نان را به آرامي برداشته و داخل قالب قرار دهيد. زياد فشرده نباشد! بعد از اينکه تمام رولها داخل قالب چيده شد، روي قالب را با يک حوله نمدار بپوشانيد و به مدت 40 دقيقه ديگر استراحت دهيد تا کمي پف کند. سپس قالب را به مدت 30 دقيقه داخل فر قرار دهيد تا روي نان طلايي شود. ( 180 درجه سانتيگراد ) در اين فاصله Glaze را آماده کنيد.پودر قند و دارچين را با 1 قاشق غذاخوري شير مخلوط کنيد. روي حرارت بسيار کم هم بزنيد تا به شکل يک لعاب غليظ درآيد. اگر خيلي غليظ بود، يک قاشق ديگر شير اضافه کنيد و کنار بگذاريد و بعد از اينکه نان را از داخل فر درآورديد، اين لعاب را روي آن بريزيد. ( اگر تمايل داشتيد ميتوانيد گليز را با وانيل به جاي دارچين معطر کنيد )




www.
منبع : mamisite.com



مطالب پيشنهادي :
طرز تهيه شيريني هاي براوني قلبي براي روز عشقطرز تهيه کيک شکلاتي عاشقانهيک جعبه زيبا براي شکلات هاي روز عشق درست کنيدطرز تهيه شيريني هاي قلبي براي روز عشقکيک هاي قرمز رنگ مخملي براي روز عشق
http://www.CheKhabar.ir/News/2832/طرز تهيه نان قلبي براي روز عشق
بستن   چاپ