تارت انجير، يک عصرانه شهريور ماهي
شنبه 14 شهريور 1394 - 5:14:53 PM

تارت انجير يکي از دسرهاي خوش طعمي است که مي توانيد آن را در شهريور ماه درست کرده و از خوردن آن لذت ببريد. انجير از ميوه هايي است که خواص بسيار زيادي دارد.

تارت انجير، دسر شهريور ماهيمواد لازم براي خمير تارت انجير :

آرد : 170 گرم
نمک : به اندازه نوک قاشق چاي خوري
کره خرد شده به شکل مکعب ريز : 100 گرم
پودرقند : 50 گرم
زرده تخم مرغ : يک عدد
خامه غليظ : 50 ميلي ليتر

مواد براي داخل تارت انجير :

پنير ماسکارپنه : 500 گرم
عسل : 6 قاشق غذاخوري
انجير نصف شده : 6 عدد بزرگ يا 8 عدد کوچک

طرز تهيه تارت انجير :

براي تهيه خمير تارت، آرد، نمک و کره را با هم مخلوط کنيد تا به شکل خرده نان در بيايد، سپس پودرقند را به آن اضافه کنيد.
زرده تخم مرغ و خامه را با هم مخلوط و به مخلوط آرد اضافه کنيد تا به شکل خمير در بيايد.
خمير به دست آمده را روي سطحي حاوي کمي آرد پهن کنيد و با وردنه به اندازه قالب تارت باز کنيد و در قالب قرار دهيد و اضافه هاي آن را جدا کنيد.
خمير تارت را با نايلون بپوشانيد و به مدت 30دقيقه در فريزر قرار دهيد.
فر را روي 180درجه سانتي گراد تنظيم کنيد.
خمير تارت را با لوبيا يا کاغذ روغني و روي آن را با برنج پر کنيد و به مدت 10دقيقه در فر قرار دهيد.
کاغذ و لوبيا را برداريد و 3دقيقه بيشتر پخت را ادامه ندهيد.
سپس خمير را از فر در بياوريد.
پنير ماسکارپنه را با عسل مخلوط کنيد و روي حرارت کم بپزيد تا نرم شود.
پس از خنک شدن روي خمير بريزيد.
انجيرها را روي آن قرار دهيد و به مدت 30 دقيقه در فر قرار دهيد تا کناره هاي آن طلايي رنگ شود.



منبع : khorasannews.com

http://www.CheKhabar.ir/News/2824/تارت انجير، يک عصرانه شهريور ماهي
بستن   چاپ