با خوردن اين پاستا، انگشت هايتان را هم مي خوريد!!!
شنبه 8 خرداد 1395 - 12:40:55 PM
چه خبر - مواد لازم پاستاي پنه با ريحان و گوجه فرنگي

پاستاي پنه : يک بسته ( پاستاهاي لوله اي ميان تهي قطردار را همان پاسته پنه گويند )
روغن ريحان : يک قاشق غذاخوري
روغن زيتون : يک قاشق غذاخوري
سه حبه سير له شده
500 گرم گوجه فرنگي گيلاسي از وسط دو نيم شده
1 پيمانه پنير رنده شده پپرجک (يک نوع پنير نرم که با انواع مختلف فلفل طعم دار شده است)
1 پيمانه پنير رنده شده موزرلا
¼ پيمانه پنير پارمزان رنده شده
1 قاشق غذا خوري ريحان تازه خرد شده

طرز تهيه پاستاي پنه با ريحان و گوجه فرنگي

يک قابلمه بزرگ آب را جوش آورده ، پاستا ها را در آب جوش تا زماني که کامل پخته شوند مي جوشانيم اما نبايد له شوند در حدود 11 دقيقه، و سپس آبکش مي کنيم.
روغن ريحان و روغن زيتون را روي حرارت متوسط گذاشته ،سير را اضافه کرده تفت مي دهيم تا نرم شود.
گوجه فرنگي را اضافه کرده ، حرارت را کم مي کنيم و اجازه مي دهيم به مدت 10 دقيقه بجوشد.
پنيرها را اضافه کرده زماني که پنيرها آب شد پاستاي پخته شده را اضافه مي کنيم و هم مي زنيم.
با نمک و فلفل و ريحان تازه خرد شده مزه دار مي کنيم.

پاستاي پنه با ريحان و گوجه فرنگي

پاستاي پنه با ريحان و گوجه فرنگيپاستاي پنه با ريحان و گوجه فرنگي


منبع: سيمرغ

http://www.CheKhabar.ir/News/27919/با خوردن اين پاستا، انگشت هايتان را هم مي خوريد!!!
بستن   چاپ