چاي زنجبيل
شنبه 14 شهريور 1394 - 4:08:27 PM
با آمدن زنجبيل تازه توصيه ما به شما اين است حتما اين نوشيدني گوارا را امتحان کنيد و معده خود را تقويت کنيد...

مواد لازم:
آب=4 فنجانريشه تازه زنجبيل=5 سانتيمتردر صورت تمايل مي توانيد از عسل و ليمو هم استفاده كنيد.
طرز تهيه:پوست زنجبيل را كنده ( بهتر است بتراشيد) و سپس آن را به شكل ورقه هاي بسيار نازك برش دهيد، آب را در ظرفي مناسب جوش بياوريد و در اولين لحظات جوش آمدن آب ورقه هاي زنجبيل را به آن اضافه كنيد. در آن را بپوشانيد ،آن را كم كرده و اجازه بدهيد 15 تا 20دقيقه بماند ، سپس چاي حاصله را صاف كنيد براي طعم بهتر مي توانيد به آن عسل و ليموترش هم اضافه كنيد. البته بهتر است اين نكته را ياد آور شويم كه اگر اين چاي را براي خواص درماني آن در زمينه سرماخوردگي و آنفولانزا مي نوشيد ، انواع شيرين آن توصيه نمي شود. گردآوري:گروه سبک زندگي سيمرغwww. منبع:ircook.com مطالب پيشنهادي:بستني ماستي ريواس و زنجبيل فالوده هاي ميوه اي بسيار خوشمزه دستورالعمل هاي راحت و سالم آبميوه اي خمير مارسيپان انواع تزيينات روي کيک با خمير مارسيپان(2)
http://www.CheKhabar.ir/News/2561/چاي زنجبيل
بستن   چاپ