آشنايي با روش تهيه شربت ترخون
شنبه 14 شهريور 1394 - 4:08:19 PM
شربت معطر ترخون را مي‌توانيد بر روي انواع بستني و نيز درون چاي و آب‌هاي گازدار بريزيد و آن‌ها را به طعم ترخون معطر کنيد. شربت معطر ترخون را مي‌توانيد بر روي انواع بستني و نيز درون چاي و آب‌هاي گازدار بريزيد و آن‌ها را به طعم ترخون معطر کنيد.

مقدار تهيه:‌ 2 پيمانه

مواد لازم:

آب: يک و نيم پيمانه

شکر:‌ يک و نيم پيمانه

ترخون تازه: سه تا چهار شاخه، کمي خرد شود.

طرز تهيه:
• درون قابلمه‌اي آب و شکر را با هم مخلوط کرده و روي حرارت متوسط

آن‌ها را جوش بياوريد.

• ترخون را به ظرف اضافه کرده و با درب باز، 2 دقيقه ديگر آن‌ها را بجوشانيد.

• ظرف را از روي حرارت برداشته و درب ظرف را بگذاريد و يک ساعت صبر

کنيد تا شربت خنک شود.

• با استفاده از يک صافي، ترخون‌ها را از شربت جدا کرده و شربت را درون
ظرف درب‌داري بريزيد و درب آن را بگذاريد.

• ظرف را مي‌توانيد درون يخچال تا دو هفته نگه‌داري کنيد.




گردآوري:گروه سبک زندگي سيمرغwww.منبع:hamshahrionline.ir


مطالب پيشنهادي: بوراني بادمجان، غذايي سالم با كالري پايين پيتزاي ماكاروني با سبزيجات نکاتي براي تهيه سوپ‌ها لازانياي لقمه‌اي آش كرفس؛ غذايي براي حفظ سلامت قلب
http://www.CheKhabar.ir/News/2559/آشنايي با روش تهيه شربت ترخون
بستن   چاپ