نوشيدني هايي که بايد بعد از افطار بخوريد - شماره 1
شنبه 14 شهريور 1394 - 4:06:17 PM
وقتي کيوي آب گرفته مي‌شود، طعم و مزه قوي‌تري دارد، حالا تصور کنيد که ريشه زنجبيل با آن عطر و مزه قوي به کيوي اضافه شود. تابستان فصل نوشيدني‌هاي خنک و جذاب است؛ حال اگر ماه مبارک رمضان هم با فصل گرم تابستان مقارن شود، ضرورت قرار گرفتن نوشيدني‌هاي سالم و طبيعي در برنامه غذايي روزه‌داران بيشتر احساس مي‌شود. در اين مقاله براي شما نوشيدني‌هاي خنک و متنوع تابستاني را در نظر گرفته‌ايم که فکر مي‌کنم براي روزه داران عزيز و کمک به گذر از اين روزهاي گرم و طولاني جذاب و کاربردي باشد.
کيوي - زنجبيلوقتي کيوي آب گرفته مي‌شود، طعم و مزه قوي‌تري دارد، حالا تصور کنيد که ريشه زنجبيل با آن عطر و مزه قوي به کيوي اضافه شود، نتيجه نهايي نوشيدني معطر، خنک‌کننده و خوشمزه است که دماي بدن را متعادل کرده و عطش را بر طرف مي‌کند.
مواد لازم :براي يک ليوان بلندکيوي دو عددزنجبيل رنده شده: نصف قاشق چاي خوريشکر نرم: يک قاشق غذاخوريسودا: يک سوم پيمانه
روش تهيه :1. کيوي را پوست کنده و آب بگيريد. شکر را در سودا حل کرده و با زنجبيل مخلوط کنيد، سپس آن را صاف کرده و به آب کيوي اضافه کنيد.
نکات : - کيوي را مي‌توانيد با پوست آب بگيريد.- کيوي ميوه نيمه استوايي است، بنابراين بايد در يخچال نگهداري شود. اگر مي‌خواهيد کيوي زودتر رسيده شود، آن را با سيب، موز يا گلابي در کيسه پلاستيک در بسته بگذاريد.




www.
منبع : سيب سبز



مطالب پيشنهادي :
طرز تهيه نوشيدني عالي که تشنگي را در روزه داران رفع مي کندروش تهيه موهيتو، نوشيدني مکزيکي10 معجون عالي براي افزايش نيروي مغز بچه ها براي رفتن به مدرسهشربتي خوش طعم با هندوانههفت پيشنهاد داغ براي روزهاي سرد
http://www.CheKhabar.ir/News/2536/نوشيدني هايي که بايد بعد از افطار بخوريد - شماره 1
بستن   چاپ